you turn my world upside down

Det har uppstått en ny upptäkt i mitt liv idag och de är att varje gång jag kommer hem blir jag kissnödig. lite sådär småintresant men de är iaf nått som jag kände att jag va tvungen att dela med mig av,för jag menar är de inte lite konstigt att såfort jag går i trapporna upp till dörren så känner ja hur de trycker på blåsan där nere även om jag kissat innan jag gick från skolan t.ex....Är jag konstig elr?!?!?!?!?!?

Sitter för tillfället och tittar på "Kniven i strupen" som är nått random-program, men idag hadlade de om vår lilla söta Norrtäljebåt som ligger och flyter nere i parken så tyckte att jag skulle visa lite empati och kolla på de. jag är så otrooooligt snäll måste jag säga.

En sak till som är ammmmazing är att jag är klar med uppsatsen som ska in imorn och den blev faktiskt ganska bra även om jag va tvungen att sluta skriva innan jag rev sönder den eftersom skolarbeta vandrar mig på nerverna om man har de upptrykt i ansiktet för länge.
inget mer med de.nu blir de fan sängen.tidigt och bra. imorn gör hockeybrudarna comeback på isen och vi ska kolla när vår egna korn skakar rumpa i aulan :)

kisses



ni måste väl hålla med om att vi är något heta?

om ni inte håller med så måste ni nog omdefinera ordet heta.

right pullllllllliZ ?

ciao.


Speak out!
Postat av: evelina

inte något heta, RUSKIGT heta! jag gillar hjälmen ;)

2009-12-05 @ 13:09:33
URL: http://evelinanoren.blogg.se/
Postat av: becca

sv evelina: ja d har du ju rätt i faktiskt:)

2009-12-05 @ 20:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0