I wanna be more than friens. I wanna be somthing better than the outhers now you found me. More than friends.


Efter 3timmar på olika bussar har jag äntlign kommit hem, eller äntligen vill jag inte påstå...hade mer än gärna stannat i Nyköping hos älsklingen några fler dagar. Men måste packas och fixas här hemma innan de bär av till Skara på måndag.

Har i alla fall haft de superbra i Nyköping och nu får man bara hoppas att man klarar sig 1vacka utan kärlek annat än i moblilen, kan bli jobbig men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

This is the best of times

Vätö











Elmsta









Har spenderat några dagar ute på landet. Första stoppet blev Vätö där de bjöds på helt annorlunda saker än vad Vätö annars brukar erbjuda. hehe. Riktigt mysigt hade vi även om vädrert svek oss lite.
Andra stoppet blev i Elmsta där några av släkten befann sig för en middag, även de va rikigt trevligt!

Idag hade jag hoppats på att få träffa karin men får se vad som händer istället.
puss





Lugg? inte Lugg?



Åland

Efter lite småproblem vid 8tiden imorse så bar de av till grisslehamn för en liten tripp på båten. kom hem med lite smått och gott som kanske inte alltid är så nödvändigt menmen....fick även en ros med mig hem som en söt liten gubbe gav till mig. haha.
Nu väntar de besök så måste dra. hejdå

orkar inte komma på nått och vet inte heller vad de är för datum så. skitsamma

Trött som ett as. Måste duscha håret. Känner för ett spa. Ska upp tidigt. Varför sover jag inte innan mitt temprament gör att grannen under kommer få ett hål i taket? Tömma kissblåsan står också på listan över "att-göra" och då menar jag omgående......GodNatt

1007?

Vid halv7 imorse sprang jag runt på Lill-Ön och letade efter min sko som jag trodde Ballder snott, sen när jag hade båda skorna bar de av till norrtälje och jag kunde inte somna om när jag kom hem....så nu är jag sur också....
Men idag kommer jag i alla fall få träffa Evelina och senare ikväll kommer Tom hit på middag vilket kommer bli underbart, va ett tag sen man träffa den grabben!


100719

Karin har lämnat mig och nu ska jag tillbaka till Vätö där även gårdagen spenderades. Var myckat trevligt måste jag medge. Men de är de dock alltid med fina vänner. Skriver mer någon annan dag och sen måste jag välkomna Evelina hem från en vecka på de stora blå. Hör av dig Pullan!



-

Karin sover så¨sött i sängen medan jag kollar på filmen som vi skulle kolla på tillsammans...MenMen sånt händer!
Snart är i alla fall Victor här så då kanske de blir lite mer socialt sällskap om inte han däckar de första han gör också. hihi
 
NattiNatti

100715

Sista dagen att stå och sälja jordgubbar så nu leker livet med både pengar och sen så kommer min saknade karin hit, och tro de eller ej men hon ska stanna ända till söndag! Underbart! Love it!
Nu blir de till att fixa till sig lite och sen bege sig till Stockholm kanske. tror jag i alla fall! :)


I´m just a stranger on the bus, I try to make my

Behöver inte beskriva dagen för den har bestått av exakt samma saker faktisk. Inte så roligt att jobba som jag trott men pengar är pengar och min plånbok måste läggas in på rehab för anorexi och då blir sista utvägen jordgubbar. jag menar jag måste ju iaf försöka rädda livet på min taniga lilla plånbok....
Imorn blir de förmodligen exakt samma som saker som dessa två dagar har erbjudigt men mer om de nån annan gång. Nu blir de fotbad och sen sängen! puss!



100712

Dagen har bestått av att sälja jordgubbar som en galning. Jag kommer helt seriöst lukta jordgubbar i en månad ungefär! Men de har vart ganska kul ändå.
Dock har kvällen bestått av att deppa i min ensamhet eftersom de övriga folket befinner sig på andra ställen där jag inte tillåts vara pga titig uppgång imorgon...Så efter en middag på Havspiren med mor sitter jag med uppspärrade ögon och kollar på Bruce den allsmäktige, han måste nog vara gud på riktigt för han har iaf räddat min ensamma kväll (y)

 


who will I be, It´s up to me, It´s more than you could ever see. Who will I be?

slänger in ett snabbt inlägg medan jag väntar på två vänner med lite problem. Vet inte om jag ska va glad att jag för en gång skull inte har nåra problem eller om jag kanske faktiskt skulle vilja vara den som får sitta och diskutera saker, jag menar, jag har ju ändå en ganska stor talang på just deep-talk (stavning?). Nej men jag får va glad så länge jag är utan problem :)
Från de ena till de andra så måste jag säga att sommaren bara flyger iväg, jag skulle kunna vänja mig vid att bara sola hela dagen men tydligen så ska man inte få ha sånn tur för redan den 25augusti så ska man tillbaka till verkligenheten och plågas med massa läxor....inte okej!
nej nu blev de ett helt skumt inlägg, kan ju dock bero på att rasmus-på-luffen-sången dånar ur högtalarna. haha

100709


Återigen har dagen spenderats på stranden med lite småstopp på olika ställen runt om i Norrtäljestad.
Ikväll blir de till att träffa Evelina och efetrsom vi inte kommer in på krogen så fick vi nöja oss med efterfest hos pontus senare ikväll. men de blir nog trvevligt de med.
Nu blir de duschen och sen ut på äventyr :)


100708


Som vanligt är jag uppe tidigare än vad min kropp egentligen tillåter, men man får väl helt enkelt stå ut med de irriterande ljudet från väckarklockan när de är strålande sol ute. Blir helt enkelt en dag på stranden med Evelina och mor min.


I would kill for be with you

When I need to hold you
close miles keep us apart,
I close my eyes to dream
and find you in my heart....


100706


Solen kom tyvär fram igår när vi tillslut bestämt oss för att bege oss till Täby, men efter att köpt de mest intresenta så satte vi oss i en park med dricka,vindruvor,musik,kortspel och solen i ansiktet. Inte helt fel ändå.
Idag åker jag till Vätö för att sola&bada, så vi får väl se om de blir någon sol.

100705


Evelina och jag tänker tillbringa denna dag med att spendera pengar på kläder och de behövs känner jag,för just i denna stund sringer jag omkring här hemma och försöker hitta nått att ha på mig men de går då inge vidare! Sorgligt!
Får se om jag kommer hem med nått att ha på mig eller om de slutar som vanligt att jag köper allt jag ser men aldrig skulle vilja ha på mig :)


100704

Är de normalt att  gå upp klockan 7 en söndag morgon mitt på sommarlovet? Vet fan inte om de är de men efter en halvtimmes sömn på bussen så är jag nu ute i Älmsta på ett besök hos kusinerna och vi ska väl ta oss till stranden om en liten stund, hoppas bara på att solen inte sviker mig för jag har lång väg kvar till bra bränna...
Nu ska jag va social så vi hörs väl senare eller nån helt annan dag!


100701


Gårdagskvällen spenderades med sofie och skräckfilm. Ovanlig att jag kollar skräck? nja inte riktigt va?
Satt mest och garvade åt filmen tills de va typ 2sekunde kvar när jag blir så rädd att jag häller ut hela glaset med dricka på både sofie och soffan, haha!

Idag har de vart massa grejar som behövt fixas för snart drar jag ut till vätö. Ovanligt? nej inte så ovanligt de heller;)
ska försöka få nåra bilder med mig som alla mina 25läsare kan få se senare,he he. Hanna har ju kommit hem nu så får se om hon blivit brun eller om jag slår henne med min grymma bränna...

puss&kram


RSS 2.0