Frågor & Svar

Kajabajsa: varför är du så snygg?
Svar: Bra fråga faktiskt,haha. nej men jag vet faktiskt inte riktigt vad man svarar på de mer än ett tack kanske?

Great: Hur många tår har du?:)
Svar: 10st

Anonym: Tycker du att du är cool? vem ser du upp till?
Svar: Cool är väl de sista jag är,ärligt talat så är jag ganska töntig enligt mig!
De är många jag ser upp till av olika anledningar, men min mamma är någon som jag såklart ser upp till eftersom hon är just min mamma. Skulle inte kunnat önskat mig nån annan mamma än henne helt enkelt.

Anonym: Vem är din bästa vän om du bara fick välja en?
Svar: Vill egentligen inte svara på de eftersom jag inte har en bästa vän. Men isf måste jag säga Ida.

Anonym: Vad vill du jobba med när du blir stor? :)
Svar: Nånting inom skönhet tror jag, men vill helst hålla på med lite olika saker som t.ex frisör,make-up och naglar, de vore kul.

Anonym: Hur vill du att ditt liv ska se ut när du blir äldre och vilka männsikor är viktigast att finnas kvar?:)
Svar: Jag orkar faktiskt inte tänka på min framtid utan jag tar den mer som de kommer, man blir lätt besviken om man föreställt sig nått som inte inträffar har jag insett.
Min familj är otroligt viktig och sen kan jag inte tänka mig ett liv utan mina bästa vänner(ni vet vilka ni är).

Chanell: Hur kommer de sig att du valde att gå frisör på gynasiet? Har de alltid varit ett självklart val? kram!
Svar: Först ville jag gå Hotel&Restaurang men jag tyckte att frisör var ett bättre val för mig,då jag får både prata med människor och skapa saker, vilket jag älskar! Och jag kan inte vara annat än nöjd med mitt val.

Anonym: Är du oskuld?
Svar: Nej

Ett stort fan: Först och främst vill jag bara säga att jag ÄLSKAR din blog! och nu till min fråga: Var får du allt ifrån? jag menar, du har ju en sån humor i varje inlägg!!
Svar: Hahaha va bra att min blogg är SÅÅ bra;) Jag har ett gäng med riktigt roliga kompisar som ställer ganska höga krav på min humor, så jag får sitta ett bra tag innan jag kommer på nått "roligt". haha hoppas de va okej svar.

Sandra: Kikar in...Ska du göra något kul idag?:)
Svar: Nu är dock dagen slut, men jag gjorde inget speciellt. Satt på pelikan och pluggade,spenderade pengar på onödiga saker och firat min bor som fyllde år idag :)






vad klappar ditt hjärta för?

Tack så mycket för alla frågor! Jag ska ta mig tid ikväll att få fram några bra svar, men nuu hinner jag tyvär inte för de är nämligen min brors födelsedag idag så ska iväg för att fira han nu.
Ha de bra tills vidare gott folk.


Det behöver inte vara något som alla vill, utan bara du är nöjd

Vill bara säga att de vore bra om ni inte komenterade som anonyma eftersom ungefär alla frågor inte har nån avsändare. Så ett enkelt namn skulle vara bra:) tack på förhand!


Frågestund



Nu ska jag försöka få några komentarer för en gång skull. haha!
hoppas nån samarbetar med mig nu så att jag får svara på roliga frågor ;)


gränslös värme

Måste bara meddela att i mitt försök att skapa något ätbart lyckades bränna mig...

Du har allt men ändå ingenting, så vad vill du egentligen göra?


Känns som dagens energi aldrig ska ta slut, jag har så mycket motivation i kroppen idag att allt bara flyer på utan problem. Brukar bara köra en snabbis med skolböckerna, men idag fick dom sig en chock och jag tror faktiskt att dom kände sig lite utnyttjade när jag näst intill våldförde mig på dom....(om man nu får använda de ordet?).
Fast de blir förhoppningsvis något dom måste vänja sig vid, för man kan ju inte bara ge vika när man just håller på att komma in i det...;) he-he!

Insåg nyss att magsäcken inte fått sig mer än en kaffe idag och konstigt nog känner jag inte för att fylla upp den. men lite medkänsla måste man ju ha för andra, så ska försöka se om jag hittar nått lätt att göra eftersom min egen kock fortfarande jobbar.


the day you always dream about is the day you will see after your life is done

Fullspeckat shema hela veckan som består av massa plugg som jag lyckats lagt lite på hög ett tag. Kan tyvär inte skylla på någon annan än mig själv. Så denna vecka kommer de speneras massa pengar på kaffe för att kunna få något gjort. Pelikan räddar mitt liv som tur är!


En bra start på dagen....

är att vakna upp omlindad av två varma armar som man inte vill slita sig ifrån. Men som alltid måste jag iväg och göra nånting, och idag väntade fem timmars arbete. De gick i och försig bra även om jag gärna föredragit en lugn söndag med massa mys.
Finns inte så mycket mer att skriva eftersom mitt liv är hyffsat tråkigt.

Har förresten alltid velat ha en frågestund men har ju inte så många läsare,så vet inte om de är nödvändigt. Men vad tycker ni? Vill ni veta hemligheter om mig? ;) haha


väntar på...


väntar på sällskap och är väldigt rastlös.
det ända som eker i mina öron just nu är min
mor och peter som diskuterar....allt

Köpa/inte köpa?



finns de ett pris för verklig dumhet? då har jag redan vunnit. Men ingen man får mig att vackla,de är historia tid som svunnit

Hade frisörteknik hela fredagen där allas häner försökte sig på att få till en snygg permanent. Måste medge att vi va ganska grymma även om 6timmars premanentrullning inte är de bästa för tålamodet.
Fredagen fortsatte att vara händelserik då jag och Evelina tog oss en sväng till Karin som drog med sog sina fina Norrtäljebrudar på fest i storstan. Blev en riktigt lyckad dag/kväll/natt.

Nu är jag nyduchad efter några timmars arbete och tänkte förska få mina rum att se lite mer hemtrevliga ut.







Hur många partyhattar är de okej att ha tro? Känns nämligen som att
alla olika hattar vill följa med Evelina på fest....denna är dock en av
de bättre fynden tror jag.


i min lilla,lilla värd av blommor,där ska alltid,alltid lyckan dröja kvar

Torsdagen gick åt till att rulla massa deg tillsammans med Alma, och med 4 händer och 1 fungerande hjärna lyckades vi skapa ett gäng vaniljbullar, som i sin tur slank ner fort bland gluppska klasskamrater på fredagen.


the better day

Mitt humör följe med mig idag så kommer förhoppningsvis komma upp lite inlägg här. Har lite kvar av mattelektionen och sen engelska. Efter skolan blir de hem till Alma för att försöka skapa något bakverk som vi ska svulla imorgon under frisörtekniken. Guld!

Har bara hat inom mig just nu

På grund av sjukt dåligt humör idag så kommer de inte komma upp några inlägg.


living in my own world

Hjärnan tog sig en extra sovmorgon idag, för medan jag var otroligt övertrött i skolan så hade den det mysigt i sängen här hemma.

Förövrigt kollar jag på Idol där talang efter talang får mig att få gåshud! Önskar att jag också kunde vara en av dom, och inte bara kunna sjunga i duschen där man blir tvungen att dränka sig i iskallt vatten för att framkalla den minsta gåshud..... 


bananer i pyjamas

´hej hej hej :). jag heter Alma och jag e BÄÄÄSSST :D Elin Gustavson hon e säämst :)


take it or leave it, you better belive it

Min statistik är inte en siffra att skryta över och om jag ska va ärlig är jag hur glad som helst över de. Med allt snack om politik som kretsar i detta land just nu hade jag med mina åsikter blivit den mest hatade människan nånsin!

Jag tycker politik är jätteintressant, mest för att jag älskar att diskutera saker och har mycket årikter jag gärna delar med mig. Men hur ska man kunna komma med sina personliga åsikter om sveriges befolkning ser ner på en? Hur kan en jävla färg skapa sån stor uppmärksamhet? Varför bry sig om alla andra när de är vårt land vi ska rösta för? Jag blir f*n sjukt irriterad på folk som dömmer andra utifrån Rött eller Blått. Det finns nämligen inte något man kan göra åt saken eftersom alla röstar på vafan dom vill.
Att jag personligen är glad över att moderaterna kommer bestämma i yttligare 4år till har ingen nånting att säga till om. Det är inte de att jag tycker sossarna är dåliga, för om man kunde göra en gott&blandat av lite från varje parti så skulle de vara de bästa. Det jag menar är att alla har sina bra förslag men även saker man inte gillar, så varför inte bara leva hur de är? Sen att det uppstått andra problem med riksdagen och allt dedär är jag inte insatt i,så den valblanketten är blank för min del....


I know you want me, you know I want you

Hade en dej....SKOJA! jag lovade att sluta missbruka de ordet,och man ska hålla de man lovar har jag lärt mig.

Att måndagar kommer förbli dagen då alla ser ut att behöva gå i pension inom en snar framtid är de ingen tvekan om. Som tur är så har jag en klass där tröttheten bara visas på utsidan, så denna dag har flytit på som alla andra.
Norrtälje fick även besök av Karin som fick till några fina våffelkakor(pannkakor av våffelsmet), även Evelina hjälpe till på den fronten så alla vet, skulle kunna bli lite jobbigt för mig om hon inte nämndes i detta inlägg så.....




(bilder snodda från evelina)

lite eftersläntade bilder från helgen






passade på att sitta i en såndär tvättkorg som alla andra brukar sitta i ;)



jag tror inte vi hört de sista orden av de förflutna

Upptäckte nyss att ordet dejt upprepats i ungefär varje inlägg jag gjort på senaste tiden. Lovar att jag ska släppa dedär och försöka få till humor med några andra välvalda ord!


Sept. 19, 2010



Den efterlängtade fredagen var äntligen kommen,och efter 2timmar med tåg och buss så landade jag och min gigantiska väska i Nyköping där Karro i egen hög person väntade.
Jag skulle lätt kunna flytta in i hennes nya lägenhet som är jättefin(Blir nästan lite sugen på att flytta jag också).
Vi gav oss på att laga en ost&skink-paj som enligt Karro inte blev helt lyckad, men då kan jag bara säga att de är den mest lyckade måltid jag åstakommit nånsin!

12.00 på lördagen hade jag och min "sambo" för första gången en dejt med 2 tvättmaskiner. Tror tyvär inte att de skulle funka eftersom min mamma och min dejt har en välldigt nära relation till varandra....
Efter ännu fler nödvändiga sysslor bar de av ut på landet där ett gäng killar va taggade på fest. Så efter en kväll med killarnas krav rullade bussens däck på högvarv i hela 3 timmar innan jag nu är hemma i Norrtälje igen.


tiden läker alla sår, eller?

från 6:an

från 7:an


från 8:an



från 9:an


Haha vad tycker ni om min utveckling?
Den "fina" fjortisbilden är nog min favorit i alla fall.....


I will draw a heart in the sand just for you

Har pluggat med Evelina på pelikan men jag hade verkligen ingen ork idag. jag förstod inte nånting så gav upp.
Förövrigt är jag helt konstig i kroppen, jag är sådär skakig vilket gör att jag inte vågar röra mig för då kommer jag nog ramla ihop...
Måste dock resa mig snart för att kunna få ihop en väska med allt jag ska ha med till Nyköping imorgon, men väskan får inte en dejt med mig fören senare ikväll för just nu är de soffan som får känna min svaga kropp mot sin.


I belive you



Dagen började inte helt bra när jag lyckades missa bussen med två minuter. två jävla fucking minuter?
Lyckades komma dit iaf,dock en timme för tidigt eftersom bussar och skit inte tillåter oss norrtäljebor att ha sovmorgon

Dagen till ära tillbringades i salongen där vi stylade  om oss till troll.... Blev ingen överdriven trollomvanling för mig, men vissa var riktigt söta,om man nu brukar koppla ihop troll med ordet söt vill säga.
Efter lunch tog våra trötta ben oss med på skoljoggen, den gick förvånansvärt fort(kan bero på att alla va höga efter att vart i ett rum där ångor från hårsprayer tagit över våra hjärnor). Men hjärntvättade elever hinner i alla fall med den tidigare bussen, så jag klagar inte!


just us

Sitter i skolan och diskuterar morgondagen då vi ska på nån vandring, men frisörerna har tydligen fått nått fel i hjärnan för vi ska klä ut oss till troll?!?!?!?
De är bara frisörerna som ska de också. Ingen annan!

nu skriker jennifer på mig att jag ska följa med ut så blir väl tvungen till de.

fram på dagen fortsätter regnet ösa ner.....morgondagens väder gott folk




Vilket jävla väder dagen har åstakommit idag. Fick springa mellan skolan,tåg och bussar i ett försök att hålla mig hyffsat torr, men regnet ville tydligen snabbt falla till maken så de blev en timmes bussresa där kläderna nästan hann torka innan jag återigen skulle ge mig ut i guds heliga piss.......

Annars då? dagen rullade på som vanligt, var dock inte helt klar i huvet utan längtade mest hem till sängen som har ett varmt mysigt täcke liggandes där och väntar. Något som också saknas idag, eller rättare sagt längtat efter är fredag då jag ska besöka nyköping över helgen och se om Karolina kan visa mig sin nya stad (tror iofs att jag hittar bättre än henne). längtar i alla fall som bara den!


verkligheten är inte långt bort från fantasin


Då va de måndag igen och skolanklockan ringde vid 6 imorse. Var inte direkt någon rolig upplevelse att stiga upp när de ligger en varm underbar kille under täcket som man mer än gärna skulle vilja krypa ner hos igen. Men i ett försök att trottsa tiden så blev jag klar snabbare än nånsin och kunde få några extraminuter med han. Guld!

Veckans shema ser ganska fullt ut känns de som.

Måndag: Skola, skriva klart lite grejer tills imorn.
Tisadag: Redovisning i skolan(får hoppas jag hinner), träffa karin förhoppningsvis.
Onsdag: Sovmorgon, måste ner på stan efter skolan, plugga
Torsdag: Lite sådär smått hemligt än så länge, men ska iaf inte tillbringa dagen i skolan, pelikan med brudar.
Fredag: Åka till Nyköping och äntligen få se min vänns nya hem och kanske lite festligheter
Lördag: Förmodligen fler festligheter och ännu en natt i Nyköping
Söndag: Buss hem och sen soooooova! (lär behövas efter en helg i staden som vet hur man festar).

Ojdå, nu har jag totalt glömt bort att denhär datorn va till för läxor och inte veckoplaneringar....Är nog dags att sätta igång med de snart.


.

Evelina tog sig tid att fylla mitt tomrum som under dagen känts brutalt långt bort,man tackar och bugar!
Morgondagen består av jobb som jag hoppas jag klarar med min huvudvärk som fortfarande inte velat släppa.


You never thought sombody like her would come in your way.You never thought your lady in chains could walk out on you


Kan inte känna mig mer ensam och värdelös än vad jag gjort idag. De ända sällskap jag haft är en väldigt otrevlig typ som kallas sjukdom, riktigt förjävligt!
På grund av den vidriga typ som besöker alla delar ev min kropp för tillfället så har jag missat den dagen jag gått och väntat på sen i måndas nu. Hur ska jag kunna bli en frisör om jag missar den ända dagen i veckan då jag faktiskt får hålla i saxen? 

Förövrigt skulle jag göra vad som helst för att få vara i Nyköping hos min vän Karro och bara få prata av mig, jag behöver verkligen sällskap innan jag dör.......


I am not anyones wildest dream. I will be someone to fall back on

We living in a world there the word perfect not exist. Whatever we do it is never enough. They gave me a paper with instructions how my life should be, and I did what they sad. But guess what, it was´nt not right either. Because when I show the world that I could do somehing right for ones, they want the old person back.
I don´t know which way I will go to be the one that everyone love.


I dont care if you give me another story, everyone will remember the past anyway


Mådde riktigt dåligt igår och de höll i sig ända till denna dag, dock har jag hjärnan på skaft och åkte till skolan första lektionen och sen fick jag med mig uppgifterna hem så att jag inte kommer efter. Vet verkligen inte vad som är fel på mig, men nån bakterie är de som är lite småtänd på mig men verkar vilja vara anonym för tillfället. Får väl stå ut ett tag till med han. Men om han blir allt för påträngande så måste jag nog ta och undersöka vad han har ställt till med!

med skakande kropp och bultande huvud ska jag ta och besöka drömmarnas land någon timme tänkte jag....nämligen soffan!


Why are your bouth so far away when it feels like I being alone


2 lektioner varje dag gör att dagen känns kortare än vad den är, vilket resulterar i att mitt humör håller i sig ända vägen hem. Väl hemma så inser man dock att dagen varigt väääääldigt lång och att man behöver en kudde att vila på så fort de bara går. Då finns de bara en liten uppgift innan man kan göra de....Plugg! så nu ska jag sätta igång med lite sånt och sen köra lite förspel med kudden framför en film innan the real magic händer ;) haha.


Hate the part when youre gone and I still here


Efter en lång men alltid lika rolig dag i skolan träffade jag Mickis och Marre nere på stan. Blev lite shopping och lite prat, efter de blev de en middag med morfar och annelie på besök. morfar hade med sig en pressent till mig, och nu börjar jag faktiskt undra om de verkligen är september eller om de är maj och dags för min födelsedag snart?!?!? Tycker nämligen att presenter rullat in lite för ofta på sista tiden och jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna dom. Men ska inte klaga på givmilda människor.

Imorn kommer en saknad person hem, men synd nog åker han dit där den andra saknade personen är. Känns jobbigt att båda 2 är så långt ifrån när jag vill ha dom båda2 här och NU!


Why wait? It´s youre turn is youre life. The future is what we make, so why wait?


I sommar blir de till att åka utomlands. Fick nämligen en grymt fin pressent av min mormor sådär på morgonkvissten, blev riktigt glad och visste knappt vad jag skulle säga. haha. tycker egentligen att pressenter är jobbigt för att man inte riktigt vet hur man ska visa sin tacksamhet, men vad mer kan man göra än att säga tack och ge en gåva tillbaka bestående av an kram.

Förövrigt blev de en spontanresa till IKEA där mor min va tvungen att fylla hela vagnen med röda saker till köket. Hon lyckades nämligen vinna en kaffemaskin men den va synd nog röd, och därför måste hon ädra hela köket. För man kan absolut inte ha en röd kaffemaskin till svarta och vita saker.....nepp de funkar inte alls!


love the way you are

Skolan går på rels nu för tiden, så de känns ganska kul att till dit när allt är hyffsat roligt. Vilket är en fördel!

Efter skolan igår blev de en fika med nåra brudar på stan och sen på kvällen kollade vi film hemma hos Evelina med fruktsallad som va ganska sådär jättegott. Kom hem vid 2 efter att ha tittat förbi Karro en snabbis som va hemma men Hanna och kollade på nån sjuk film. Alltid lika kul att träffa dom man inte träffar så ofta längre.

Planerna för idag är annu oplanerade, men kanske ska höra av mig till Karin iaf som jag lovade så får vi se vad som händer efter de. puss!


you turn my world upside down

Nyss haft matte-diagnon som man får hoppas på gick ganska dåligt så att jag kan få lite extra hjälp. haha. Matte är dock inte min starka sida så de ska nog inte vara nått problem.
Och nu sitter alla med sina datorer som världens jävla töntar och är ososiala.
Hade inget mer att säga så de blev bara massa onödiga bokstäver.


100901


Jag och Jennifer har åkt runt hela Åkersberga idag för att hitta till frisörsalongen där vi skulle vara för att intervjua. När vi frågar om de är nära till centrum så får vi svaret att de är 2min dit. Vi kände oss ganska bortgjorda sär vi insåg att vi suttit 20min på en buss och vi egentligen kunde vart där på 2min utan buss....men nu vet vi de till nästa gång iaf.
Efter skolan åkte jag hem till Philip och Victor, vill hinna träffa han så mycket som möjligt innan den lilla tönten drar till Spanien(utan mig?!?!?!) på lördag


RSS 2.0