det finns anledningar till att jag fortfarande älskar. Det är för att du är en hemsk människa

Gårdagen var jättebra fram till kvällen då en viss person förstörde mitt underbara humör...Vafan ska man göra åt människor utan någon jävla empati? Tycker synd om alla som fastnar för det där yttre och missar vad det är för skit innanför. (förlåt för mina agretioner, men har aldrig känt mig mer sviken)
Om en timme börjar jag i alla fall jobba, och efter det ska jag åka direkt till Nyköping.

det gick inte att spara bilder så tyvär blir det inga

Var ett tag sen jag skrev här nu. Men jag har haft bättre saker för mig helt enkelt. Har invigt vätö för året med ett litet gäng, det blev kubbspel, musik, bad, dans, sång, alkohol, och en massa andra saker som hör till en sommarfest!
Idag har jag och Evelina jobbat stenhårt på brännan hela dagen, vi tog även en svänf ner till stranden där det va proppat med folk till våran stora förvåning. Vi sprang omkring i vattnet och njöt av varje sekund denna sommardag hade att bjuda på. Det blir toppen!
Om en timme anländer Karin från storstan och vi ska ha pyjamasparty kvällen till ära, kan nog bli ganska mysigt!

lets see what happens

Onsdagen spenderades på jobbet med ett härligt gäng tjejer. Även efter jobbet umgicks vi ännu mer hemma hos Sofie och Louiss. Så efter en springtur efter glassbilen så drack vi thé och åt glass, här snackar vi nostalgi.
Därefter blev det filmkväll med ett annat gäng tjejer. Men frammåt natten så begav sig några hem till sitt och jag och Karro åkte en sväng med Jesper för att sen komma tillbaka och somna sött i sängen.
Ikväll blir det parken med massa trevligt folk. Grilla, musik, skratt, och
lite alkohol kommer göra denna kväll ganska bra känner jag på mig.

sommarkänslor på hög nivå

Vaknade upp brevid en riktigt trött Karin. Efter att ha vart ute på äventyr igår så kan jag förstå att hon va trött. Jag däremot är alltid lika pigg, så när hon vaknade sprang jag istället ner till bussen för att möta upp Tom i Norrtälje, han ville ha sällskap till Elmsta och även om jag var i Stovkholm så va jag så snäll och följde med. Jag har mina goda stunder.
Solen skiner och humöret är på topp, så nu tänkte jag dra mig ut för några raska steg genom staden.
Karin när hon är som snyggast

she's like so whatever, you can do so much better

Fredagen bjöd på bio med Evelina. Fyf*n vad vi skratta och grät,helt sjukt underbar film.
Dagen till ära då? Var på jobbet 10.00 och hade det oerhört bra. Nu har jag gjort ett litet snabb-spa här hemma och fixat naglarna,ansiktsmask,rakat benen osv, och smort in hela kroppen från topp till tå. Fräsch och glad ska jag nu bege mig för att träffa Jesper en snabbis och sen ta min finfina cykel och bege mig till Sofie och Lousie tror jag. Love!

Boys don't cry

Gårdagskvällen spenderades med Jesper en stund, måste säga att det är alltid lika trevligt att träffa han. Han är go den killen! Efter det så drog jag mig hemåt för att äta mysmiddag med mamma och Milla som var på besök. Mycket trevligt det också.
Denna dag då? Jag har solat, vart på en liten promenad, vart på stan med massa brudar, och solat ännu mer på Evelinas balkong.

Tack för gästbloggandet Evelina

Sitter för tillfället färdigfixad i soffan med en kopp kaffe och väntar på att tiden ska gå liiiite fortare. Jag ska äntligen jobba, kommer bli greeat som vanligt. Ikväll har jag också små planer inplanerade, men dom återkommer jag till.
Evelinas finfina bakdel ;) haha

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

love u beccis /hemlig beundrare

lever gör jag i alla fall

Jag har ingen lust att blogga idag. Jag har nämligen sån brutal ilska inom mig just nu så om jag skulle uttrycka mig här skulle folk börja undra vad som är fel med mig...

nothing will change me now, I love the nwe me and I wanna keep it that way

Hemkommen efter en dag som lärare. Kan säga att det var svårare än jag trodde att vara lärare, jag fick rätta 7åringars matteböcker med tal som t.ex 17-3, och tro det eller ej men jag fick räkna på fingrarna...är det pinsamt?
Men jag har även gjort massa roliga saker istället för matte. Vi har spelat bingo,spelat massa spel,lekt,målat, och självklart haft fruktstund. haha! Ni måste erkänna att min dag låter ganska oslagbar, right? ;)

skynda

Dagen ser ut att bli händelserik, jag ska nämligen om någon halvtimme sätta mig i bilen till åkersberga för att vara ned min mormor på hennes jobb i skolan. kommer nog bli kul att umgås med massa spralliga barn.
inte fina bilder, men insåg att klockan var mycket och måste skynda mig

come and dance with me

Jobbtimmarna flöt på som vanligt och efter jag jobbet tog jag med Evelina ut på en promenad runt Norrtälje. Det blev en massa prat om sommaren bland annat, och snacka om att vi två singlar kommer leva som gudar. Den här sommaren ska blir den bästa.
Jag har tagit mig en varm dusch och ska krypa ner i soffan och vänta på att mitt efterlängtade Big Brother börjar.
Så god natt allihoppa!

I thougt I need you, but look how good I feel without you

Gud vilken underbar helg jag haft. Vi har var i full gång hela. Vi har hunnit med 2dagars fest, badat, "krigat", åkt moppe (jag körde), solat, grillat, och bara haft det allmänt underbart. Måste erkänna att mitt liv är något av en dröm just nu, och inte nog med att jag är lycklig så fick jag reda på datum när den här rälsen i käften åker ut! Inte långt kvar nu och det gjorde min dag obeskrivlig.
Skulle egenligen börja jobba 13.00, men jag åker upp snart för att hjälpa till lite. Har saknat jobbet över helgen så det ska bli ett nöje att vara där idag.

the new me has arived and is here to stay

Hemkommen från en mysig fika hos Sofie. Kollade pp hennes och Lousies nya lägenhet, riktigt fin måste jag säga!
Det var i alla fall riktigt mysigt fram till jag skulle ge mig ut i stormen på min cykel. Kom knappt fram, och inte såg jag något heller eftersom ögonen var fylda med "damm". skönt? nej...
Nu ska jag belöna mig med en härligt varm dusch och sen kolla på Big Brother.

fuck this

Nu är jag tyvär på riktigt dåligt humör. Finns människor utan någon empati i kroppen över huvud taget. Vad fan är felet?

living in my one world

Ledig idag men ändå uppe tidigt för att hinna med allt vad dagen har att bjuda på. dagens schema ser ut unngefär såhär:
* Ungdomsmottagningen - check
* Träna - check
* Baka
* Ner på stan
* Städa lite i garderoben - check
* Åka till Sofie för att fika (därav bakandet) och kolla på hennes nya lägenhet.
* Kolla på Big Brother (Såklart)
* Sova
Ser ut att bli en ganska bra dag måste jag säga. Det blir vad man gör den till :)

hide you

hinner inte skriva för måste skynda till jobbet, men slänger upp två bilder från imorse

Living in my one world

Riktigt trött när jag anlände till jobbet 07.00 imorse, men med det trevliga sällskapet jag hade gick det fort över till enorm energi och ett underbart humör. Fick massa saker gjorda på jobbet. Storstäding, upplåckning av varor, ljuv sång, sexig dans, och självklart kafferaster med yatzyspel. När energin ändå är på topp så bagav jag mig direkt till gymmet, så 650kalorier fattigare och en massa mag,rump,arm och benmuskler rikare sitter jag nu ganska utmattad i soffan med ett avsnitt The Hills på tv. Livet är på topp helt enkelt!

I don't belive you

Slutade jobbet lite tidigare idag då det va totalt folktomt. Och när jag va påväg hem i solskenet så blev jag sjukt sugen på en promanad. Ringde ett samtal till Evelina och fick även med henne på en runda. Det blev raska stag genom hela Norrtälje, verkligen hela Norrtälje! Superskönt!

The Hills

Var riktigt jobbigt imorse när klockan ringde, ville bara ligga kvar och vara sliten hela dagen, men icke. Jag vandrade iväg till jobbet med ett glatt humör. Och nu är helgens jobb över, så nu återstår bara veckans jobb också vilket börjar redan imorgon....men det gillas,pengar gillas,underbara människor gillas, och framförallt gillas mitt underbara humör! Love it.

I feel amazing

Jobbtimmarna gick bra och det va lika roligt som vanligt att jobba. Ikväll kommer Karin hit och några andra trevliga tjejer. Vi tänkte göra iordning nått gott att äta, och efter det blir det lite party skulle jag tro. Guld!
Fördigfixad och taggad för trevligheter!

00.20

Är supertrött efter jobbet och borde egentligen gå och sova eftersom ännu mer jobb väntar om sisådär 10timmar.
Så jag gör nog det. Sov gott mina få men älskade läsare <3

Första april

Började min morgon med att locka håret med min nya locktång, och det tog nästan exakt 1.5 timme!!!!! Aldrig att jag använder den äckliga tången igen...Blev inte äns nöjd.
Om två timmar börjar jag i alla fall att jobba och innan dess ska jag hinna träna en snabbis och snabbt ner på stan för lite köp növändiga saker (kläder då såklart ;) ). Idag blir det en sen kväll på jobbet, kommer tidigast komma hem rund 21.30 men man vet aldrig om man kanske blir kvar lite längre. Tid är pengar, och pengar är livet so whatever!
Resultatet av locktången. Värt det? nja

RSS 2.0