frågor och svar

Fråga: kan du inte börja lägga ut dagens outfit ? :)
Svar: Jo det skulle jag kunna försöka göra, är dålig på bilder men jag kan ge det ett försök :)

vi gör alla misstag,så varför lägga ner energi på att göra något åt dom

Besvikna över min bloggtorka? Nej, trodde väl inte det.
Har vart på mellandagsrean som i sin tur va värdelös...fick inte med mig mycket alls hem, menmen pengarna finns kvar då istället. Har umgåtts lite med Karro som för några minuter sen åkte iväg till Nyköping. Och på torsdag bär det av till Nyköping även för mig, Evelina och Hanna gör mig trevligt sällskap också. Guld!

Är jag släkt med Grinchen tro?....

Att julen är överskattad är det nog inte bara jag som tycker, men att den ska kännas liiiite speciell hade jag i alla fall förväntat mig! Det ända jag gillar med julen är mellandagsrean...förlåt för massa deprimerande ord men jag gillar helt enkelt inte julen längre,och alla måste ju inte gilla samma saker så det är väl okej antar jag.
Jodå,lite lika är vi allt!

Dan före...Ojdå, det va visst redan dopparedan! GodJul

Julklapparna ligger inslagna under granen och väntar spänt på att få rivas sönder av desperata Becca...;) För om någon missat det så är det självaste julafton! inte så många som har julkänsla dock, men det kanske blir bättre framåt dagen.
Årets jul ska firas hos mormor med hela släkten för en gång skull, kommer nog bli riktigt mysigt. Sen imorgon ska jag försöka ta mig in till Stockholm för att få träffa min älskling innan han åker iväg. Det är nog den ända julklappen jag vill ha i år faktiskt, att få träffa han innan min saknad erövrar min kropp totalt!
Om ni har tur kanske ni får ett julägg nu på julafton...det vore väl inte fel? ;)

20 december

Har inte orkat skriva om helgen, och det tänker jag inte göra heller. Jag skriver från dagens läge då jag för tillfället sitter i skolan. Är klar med allt innan jul så just nu sitter jag bara och gör ingenting...kul...nej!
Efter denna dag återstår bara 1 riktig skoldag och efter det så väntar 3veckors lov,julafton, mellandagsrea, Nyårsfirande, och en massa välbehövd sovtid som jag så länge har väntat efter.
Hoppas också att jag hinner träffa min älskling som kommer vara borta mestadels av lovet, inte kul men vad gör man åt saken.

Använder skoldatorn som är rensad på ALLT, så blir inga bilder....

Bakterierna i kroppen börjar försvinna och jag tror faktiskt att jag kan ta mig till skolan imorgon. Kan i alla fall prata nu till skillnad från de tidigare dagarna denna vecka, och det är ju alltid något!
Gick upp tidigt imorse för att ha en timmes pratstund hos doktorn. Efter det följde jag med mamma och Annelie till Täby på lite ärenden, och nu ska jag ta mig en varm dusch och förbereda mig inför kommande skoldag.
Mamma kom förresten hem igår med en Iphone 4(dock inte till mig). Kan ju bara säga att det är svårt att ens låtsas som att man inte är avundsjuk...Men är glad för hennes skull...eller? Jodå det är jag, ska inte klaga eftersom det alltid är jag som får saker och hon blir oftast utan. Men avundsjuk får man vara ändå tycker jag :) Och sen får man ju inte glömma att tomten om en vecka knackar på dörren, och om man har vart snäll(vilket jag självklart vart) brukar han ha lite överraskningar med sig ;) haha.

Don't give up, you must try over and over again

Känner mig väldigt duktig när jag krälade iväg till skolan även om jag är sjukare än nånsin. Kan knappt se,andas och allra minst prata! Halsen säger ifrån och vill inte få fram några ord alls :(
Jag ska i alla fall göra ett prov så att jag kommer ikapp lite, vore skönt att bli av med det innan jul så slipper man tänka på det i onödan. Nu har jag inget mer att säga.....Hejdå!

Help me

Vart är sommaren när man verkligen behöver den?
Efter 7timmar och 15minuter är jag äntligen hemma! Va väl inte den varmaste och roligaste resan hem från Nyköping direkt, men nu är jag hemma och har tre lager tröjor på mig, strumpor+tofflor, strumpbyxor under mjukisbyxor, och gissa vad...jag fryser ändå!
Även den brutala hostan jag hade förra året har återvänt till min hals, och jag vandrar omkring som en stor basill och hela halsen är igentäpt så att jag knappt kan andas.
Nu ska jag hämta täcket så att jag kanske blir liiiiite varmare i alla fall.

the first time is always hard

Om några timmar bär det av till Nyköping, får trevligt sällskap av Elin som också ska dit, eller okej halva vägen dit i alla fall. Just nu fördrivs tiden med ett gäng brudar i salongen som har fullt upp med att försöka skapa mästerverk av tantvågor...inte det lättaste ska ni veta!
Innan läraren säger åt mig att fixa till det där knullruffset i dockans jävla huvud ska jag va mogen och gå dit själv!...Oj nu kom hon, hejdå!

JÄVLA FITTDAG!

Har precis fått tillbaka skolan dator efter att den vart på nån uppdateringsgrej, och vad upptäcker jag då? Jo att ALLA saker är borta! ALLT jag har gjort och allt som ska vara inlämnat innan jul är totalt försvunnet. Vad i helvete ska jag ta mig till?!?!?!?!?!??!?!?!??!

What do you want?

Ojojoj vad tiden flyger iväg när man...inte gör ett skit. Hela fem dagar sen jag skrev sist, men inte skadar det någon!
Har jobbat fredag,lördag och söndag. Måste ju kunna få ihop en liten budget till denna månad då alla julklappar ska inhandlas, och framförallt vore det skönt att ha en välfylld plånbok på mellandagsrean för då jävlar ska jag springa runt med svetten i pannan och dra i alla kläder!
Har även fått några mysiga dagar med älsklingen som alltid känns lika välbehövligt. Vill verkligen ta vara på all tid jag kan få med honom. Igår åkte han hem och strax efter det kom Karin på besök, så hon,jag och Evelina fixade till en kladdkaka att fylla magarna med framför film och skratt.
Och så va vi slutligen framme i dagens läge, SKOLA! Två oförberädda prov slängdes upp i ansiktet, och efter det fick jag sällskap i till Täby av Alma och Nanna, även på bussen gjorde ett par nyinköpta skor mig sällskap (y)

2 December

Saknar min kusin en massa, I need you!
Va på hyffsat humör i början av dagen, men sen satte huvudvärken in och tabletterna verkade försvinna sakta men säkert från min förvirrade kropp. Är ganska pigg och lite sällskapssjuk, men ändå är jag trött och vill vara själv på samma gång....Konstig? JA!

1 December

24 ynkliga dagar kvar till Sveriges alla familjer sitter och stoppar i sig gröt,julskinka,den ljusa chokladen i aladinaskarna och medan barnen springer omkring och klämmer på alla julklappar. Ingen evighet precis, och inte heller någon evighet tills alla skolarbeten ska vara klara innan jul...Men det fixar sig alltid på nått sätt så.
Dagen då? Tittade på första avsnittet av julkalendern, och måste väl säga att jag är villig att ge det en chans...om jag hinner på mornarna vill säga. Sen blev det lite pluggade på Pelikan i väntan på att Karro skulle bli klar hos frisören så jag kunde få sällskap på stan. Hittade kläderna som förmodligen kommer få fira in nyåret med mig,(skönt,slipper man tänka på det). Och efter det var det dags för mitt eländiga hår att få sig en omgång! Trodde jag skulle gå flintis där ifrån så slitet som mitt hår va, men icke då, blev chockad över hur lite som försvann men blev också jättenöjd!
Öppnade också första luckan där det gömde sig ett puder (y)

RSS 2.0