Day after Day


Har nog aldrig vart såhär trött i hela mitt liv som jag va idag, om de inte va för att Victor va snäll och skjutsade mig till skolan idag hade jag nog aldrig kommit iväg! helt sjukt att man kan va så trött när man ändå inte går o lägger sig så sent.
Aja nu är jag hemma och ska sätta igång med lite frågor som ska va klart imorn när vi ska ut och intervjua frisörer. Får hoppas att jag och Jennifer lyckas hitta till den salongen vi ska till bara. Är ju inte helt hemma i Åkersberga om man säger så.hehe

Två månader med den bästa

Är sjukt trött och skulle göra nästan vad som helst om jag fick krypa ner i sängen igen. Men nu är de så att jag måste iväg till skolan som alla andra stackars barn.....bussen går om en kvart så är nog bäst att släpper datan och gör mig i ordning.
Ha en bra dag gott folk!

The time will show us what we got

Är äntligen hemma efter att ha slitit som fan på jobbet idag. Men när pengarna rullar in kommer de va värt allt slit.Guld!
Har nyss sagt hejdå till Karro som åker tillbaka till Nyköping, blir många hejdå nu ett tag känner jag, haha.


reunion on a new way


Dagen till ära har jag jobbat och ska snart bära iväg ut till Älmsta på kräftskiva. Har aldrig ätit kräftor så de blir intessant att se hur de smakar att suga av små röda djur! ;)

Norrtälje bjöd på festligheter igår, så dit bar de av en sväng. Men tröttheten var brutal så jag tvingade med mig Evelina och Märta ner på stan en snabbis(vågar inte gå själv längre....)för att pussa lite på älsklingen. Väl hemma slockande ögonen till en film, och så va min kväll slut....


I will give it 2 weeks. after that it´s over

Har haft 2 lediga dagar nu eftersom jag inte kände för att sova i tält. Men ångrar att jag inte följde med,hade nog blivit riktigt roligt. menmen, man lär sig av sina misstag!
Har vart på stan och käkat lunch med mamma och annelie och sen träffade jag evelina en snabbis. Ikväll blir de gymm om jag slutar må illa...(glasögon får en att må riktigt dåligt av nån anledning?)


miss my beautiful friend karin, call me some day snygging!

who knows what life really want

Trodde att de skulle vara kul att börja gymnasiet och börja om på nytt och allt dedär. Men jag började om mitt liv ungefär 2månader innan 9an slutade, och nu måste jag börja om igen. Vilket jag har svårt för, jag kan inte ändra nått på så snabb tid och även om de tar lika lång tid för alla så mår jag riktigt dåligt när förändringar sker i mitt liv!
Kanske jag inte ens vill bli frisör? För hur i helvete ska man kunna veta vad man vill bli när man är 16år gammal? de är ju patetiskt.

Finns många alternativ för min del just nu. Kanske börja en annan frisör-linje och se om de känns bättre.Börja plugga distans eller ta ett sabb-år och jobba istället så att jag kanske blir mer säker på vad jag känner för. Fan vad svårt allt ska va!



känner mig ensam och vill ha min bästa vän & älsklingen här NU!....

Har vart en sväng hos Märta där även Evelina befann sig, Jim va oxå på besök en snabbis. Gjorde inte så mycket mer än prata,skratta och....skratta! allt skratt fick mig att bli riktigt trött så nu ska jag försöka få upp värmen men en skön dusch och därefter blir de sängen med en film tror jag. Låter amazing enligt mig.



<3

the start of something new

Första skoldagen avklarad och känns som att de kan bli 3 hyffsat roliga år. Klassen består av endast tjejer och även om jag hade önskat mig nåra enstaka bögkompisar så tycker jag de känns bra ändå ;) haha.
Sitter för tillfället utanför skolan och väntar på skjuts. riktigt nice att man får egan datorer faktisk(y)


You can do it!







Tänkte precis slå en signal till karro och fråga om hon ville gå ut....lite sådär smådum tanka eftersom hon åkt iväg till nyköping idag. Kommer ta en evighet innan jag vänjer mig vid att hon inte finns så nära. Kommer ligga o gråta hela natten känner jag, och de börjar redan komma lite tårar. Sen blir inte alla bättre av att jag är sjukt nervös inför skolan imorn!
Har nog aldrig vart så nervös i hela mitt liv faktiskt. Jag menar, tänk om allt bara blir toalt misslyckat, jag hittar ju inte äns dit:o haha! och vet inte heller vart jag ska gå eller nånting. MenMen,blir förhoppningsvis bra även om jag vet att natten kommer bestå av en massa tårar och kanske får jag inte äns behålla födan som just nu ligger i min mage......Lite mycket information kanske...


so many tears. so much pain

Blev icke något besök i Älmsta idag, men de tar jag igen imorgon när en hel dag ska spenderas med kusinerna.Lovelie!Idag hade jag istället tänkt fixa de sista med min lilla överraskning till en mycket älskad vän och sen ska de bli trevligheter ikväll förmodligen. Åter igen...Lovelie!


Alltid finns de nått som saknas


Startade dagen med en 18minutare för att bättra på brännan. Därefter bar de av till Stockholm för ett besök hos Philip&Victor, var på tiden tyckte jag eftersom jag inte träffat älsklingen på typ....ett tag (a)
Vid 1-tiden åkte jag hem tröttare än nånsin, så blev 1timmes sömn på bussen och sen direkt i säng när jag kom hem.


even if you think the sky is complete blue, you can always find black dirty clouds

 
Lagom till att plånboken ekade av tomhet så blev de 2dagars jobb,så nu är den påfylld och jag är utmattad efter sena nätter och tidiga kvällar, MenMen de va de värt kanske.
Har i alla fall fått trevligt sovsällskap och sällskap på jobbet hela helgen, och så har jag självklart haft de gammla vanliga sällskapet av mina fina vänner, och de är inget man direkt klagar över!

Nu är jag nyss hemkommen från en middag ute i Älmsta,så ska snart ta igen alla sovtimmar som jag missat under...hmm,typ hela sommaren :o
God Natt


The start of something new.it feel so right to be here with you, and now loocking in youre eyes I feeling my heart. The start of something new...

Vill skriva av mig massa men har verken ork,lust,kännsla och allt mindre ord just nu.
God natt!


I thought the life was a dace on roses, but I guess I forget the thorns


5minuter har gått sen jag fick reda på att en av mina bästa vänner flyttar om mindre än 1vecka, så för tillfället sitter jag här i chocktillstånd och bara skakar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Självklart är jag glad för hennes skull men att ens bästa vän flyttar till en helt annan stad är helt ofattbart och jag vet inte hur jag ska ta de. Kommer snart börja gråta tror jag så nu tänker jag inte skriva mer.


Everything you do, You do with a reason

Fick mig en tankeställare igår efter massa prat och helt plötsligt börjar jag känna mig ganska nervös inför gymnasiet. Eller de är inte själva gymnasiet för de ser jag fram emot lika mycket som jag alltid gjort, träffa nya människor,få göra de man tycker är kul och att helt enkelt börja om på nytt, de är verkligen en underbar kännsla. Men att kliva in i klassrummet den 23:e och ingen av dom man spenderat minst 3år (om inte mer) kommer att sitta där de får helt enkelt ögonen att svida.
Man vet inte hur de blir med nånting. Man säger att man kommer hålla kontakten och allt dedär, men är de verkligen så? Eller kommer ens bästa vänner bara att försvinna för att alla på olika håll hittar nya? Ganska obehaglig tanke som man bara kan hoppas på inte händer.





this is it

Var nog minst en vecka sen något skrevs i denhär bloggen, men har haft för lite ork och för mycket att göra så nu en snabb genomgång av veckan! :)

Måndag-Onsdag: Åkte på äventyr till Skara, Blev massa bad,karuselle,shopping,tältning och en j*vla massa regn...
Men de va lyckat ändå!

Torsdag: Picknick i Stockholm med snyggingen Karin och kräfthattar, efter de blev de ett besök hos philip och victor, nice!








Fredag: Solade, promenad på stan med evelina,donken,Chillkrök,massa drama, sovsällskap av älskling.

Lördag: Lite festligheter hos Marie och avslutade även denna kväll med sällskap av älskling.

Söndag: Sliten, Filmtittande, Panik pga någon inne i huset....

RSS 2.0