jag älskar...

Inte den bästa dagen jag haft men jag tog mig igenom jobbtimmarna utan tårar i alla fall. Men nu är jag hemma och ska krypa upp i soffan med massa filtar och bara vara för mig själv även om det är det sista jag vill vara. Äsch nu orkar jag inte mer....

Arbetsnarokoman

Idag är det onsdag och jag har vart aktiv hela dagen. Imorse va jag iväg till doktorn och direkt efter det gav jag mig av till jobbet och kom inte hem fören halv åtta. Har även jobbat hela långa dagar både måndag och tisdag så nu ska jag njuta av en ledig dag imorgon då jag ska vila upp mina ömma fötter. Sen blir det hard-work från fredag fram till onsdag nästa vecka. Känns som jag kommer vara pensionär ganska tidigt i mitt kvarstående liv....Men det är det värt när jag får pengarna varje månad. I will be a real rich(stavning) bitch. ;)

Nattpromenad

Har inte hunnit skrivit så mycket under gårdagen och idag, men nu är jag i alla fall i Nyköping. Jag och Karro tog oss ut till landet där en massa nördiga killar bafann sig, och med nördiga menar jag verkligen nördiga. Dom spelar heeeeela tiden (karro är dock inte bättre), den ända som är normal är fan jag..... inte kul, men men. Nu ska jag dra med mig Karro på en liten promenad och sen ska jag se till att alla stänger av sina datorer och tv-spel för att lägga sig och mysa tillsammans (y) Wiiiie!

(blir dåligt med bilder men ska försöka bli bättre....kommer aldrig hända)

god natt gott folk

gymmet-solariet-jobbet-(nyköping?)

Jag är trött i kroppen men huvudet är piggare än nånsin, skulle kunna springa ett maratonlopp nästan. Gymmade imorse igen och nu har jag precis kommit hem från solariet med en brun fräsch kropp. Ska ta tag i packningen inför helgen och sen ska jag gå till jobbet för att tjäna lite pengar.
Ha-Ha sliten tjej....Nice!

just get it over with

Skulle försöka ta mig upp till gymmet imorse och kan meddela att det inte va helt lätt. Att bara ta sig dit va träning nog kändes det som eftersom den hala iden på marken gjorde det svårt att röra fötterna. Utan överdrift ramlade jag nog minst 7 gånger. Men när jag väl kom upp dit så blev det 1,5 timmars träning. Har även fått lite sällskap av Evelina som va snäll att komma förbi, och efter det gick jag ner på stan för att hämta ut ett paket. Innehållet får ni veta senare.

lev i nuet

Sådär ja, en onsdag avklarad...snart i alla fall. Har jobbat denna dag och sen har jag försökt få lite struktur i garderoben vilket inte gav något markant slutresultat, men det fixar jag någon annan dag och då ska ni allt få se hur fint det faktiskt kan vara där (y)
Har även hunnit med att skaffa ett gym-kort så nu jävlar ska det byggas muskler och förbränna fett inför sommarens lättklädda dagar. Gäller bara att komma igång nu så lär det rulla på utan problem. Guld!
Undra om jag kan bli lika sexig som denna brud...tror inte det, men det är bra med ett mål

och så va jag tillbaka...för idag åtminstone

jag saknar mitt blonda hår... :(
Idag va jag iväg till skolan för att lämna lite saker eftersom jag nu bestämt mig för att inte återvända dit. Mer om det någon annan gång kanske.
Efter det så provjobbade jag uppe på sportcentrum vilket gick bra måste jag säga, verkar vara ett kul gäng detdär! Hoppas bara dom är lika nöjda med mig som jag är med dom. När fötterna började värka bar jag mig av till psykologen för en timmes prat. När jag skulle gå in där gjorde jag en mycket fascinerande upptäckt. Det va SJUKT MYCKET fimpar utanför. Har det nånting med deprimerande människor att göra eller?....känns ju lite komiskt ändå att den stora högen av giftpinnar ligger just där.
jaja nu ska jag inte tråka ut er.

RSS 2.0