no one can realize this pain that I have right inside me. It´s indescribable!

Jag är verkligen pysykist sjuk,hela kroppen är helt bortkopplad,inget hänger ihop med nått.
Allt har gått fel och jag orkar inte göra mycket mer än att ligga hemma och tänka på vad de är jag gjorde för fel för att "gud" skulle straffa mig på dehär sättet. Jag skulle göra exakt allt för att jag slapp all denna skit.

jag kommer inte blogga fören jag känner mig frisk, de kan ta ett tag men som tur är bloggar jag ju fan inte för eran skull utan bara för att jag ska få skriva av mig, men inte äns de orkar jag så tack och hejdå.


This day is worth to smile at

Oftast brukar jag tänka på om jag är på bra humör om dagarna eller inte, men idag har jag vart så hyper-glad och speadad att jag inte kom på att jag vart glad förens typ....nu! Då är man varkligen glad.
Jag kan verklige inte stänga min mun en minut när jag är glad, så evelina som fick tillbringa efrmiddagen med mig lär ju ha nån slags öronproblem imorn (a) hihihi!

Fick G på mina omprov jag gjorde igår så nu kan jag pricka av 4omprov från listan vilket är en stor glädje och befrielse......så nu återstår typ bara 10. he he!
När jag kom hem ikväll så hade ett brev ploppat ner i bevlådan, för en gång skull till mig och de handlade faktiskt inte om massa läkarbesök hit och dit utan, JAG KOM IN PÅ DE GYMNASIET JAG SÖKT TILL!     fatta glädjen! underbart!

Nu ska jag banne mig sova så jag är lika glad imorn (y)


give it a chance




Lördag: shoppade med kära kusin, hittade lite nytt till garderoben som kanske visas här nån gång om jag har lust och ork att lägga upp bilder. Tog en fika på espresso house för ett försök att ida skulle gilla chail latte, men de misslyckades tyvär. På kvällen blev det middag med mamma på Ett Gals, sen tog jag en sväng förbi Karro innan de blev sängen.

Söndag: Inte gjort ett jävla skit. vart på d¨ligt humör eftersom ingen ville göra nått :(


Ett bildregn med massa händeserika sommardagar från 09

Skulle egentligen jobba hela helgen och tjäna en massa pengar som verkligen behövs i min stackars plånbok. Jag hade räknaat ut och planerat vad jag skulle få ihop och beställde typ 6par skor, men nu får jag inte jobba så måste avbeställa ungefär allt.........tror ni jag är glad? Inte ett dugg!
Men istället för jobb så tar jag och min saknade kusin en runda till Täby Centrum imorn, har skanat henne en del faktisk så de blir väl trevligt som vanligt. Ska se till att hon dricker sin första Chai också,,,något som man inte får missa i livet enligt mig!















"Blogg-tävling"- och tjejen med mest otur har deltagit. kanske ett pris bara för de?

Egentligen så har jag nog blivit lite konstig som ställer upp i en tävling eftersom jag inte har så vidare tur i verkan kärlek eller spel/tävlingar. Vi kan ju skylla hela min otur på dagen då jag föddes (Fredag 13) men tyvär så kunde mamma inte klämma ut mig lite tidigare. :(

Men nu har jag i alla fall deltagit i en tävling om att vinna en Bloggie.
Man skulle motivera sig varför just en själv ska vinna den (vilket inte är min starka sida) men jag kan väl säga såhär....
En blogg blir ju oftast roligare med videobloggar lite då och då, och som ni vet och ser ser så har de inte ploppat upp ett ända videoinlägg här. såååå, om jag nu skulle råka vinna så lovar jag att de kommer komma massa fina videos med allt från de mest ointresanta till de mest intresanta som kan hända i mitt liv. Bra va?

Blev inte mycket till motivering men vad ska man säga. Skulle vara kul att vinna nått användbart som gör de roligare både för mina läsare och för mig själv.

Om jag nu mot alla odds skulle vinna en snygg färgglad Bloggie så kan jag ju bara meddela alla mina nuvarande vänner där ute att jag kommer ha en ny bästis innom en snar framtid....;) men de är lugnt eftersom jag och min "Bloggie-bästis" kan dokumentera allt fint som händer oss!


I dont care what hapen. I will always belive that this is something good. That you and me will be forever. Unfortunately I thhing it´s just my dreams that taking over

.


.

Spenderade hela dagen i sägen igår. helt ärligt så tror jag att jag rörde på mig högst 10 gånger och de va för att jag skulle gå på toa eller hämta tabletter....
Minns faktiskt inte sist jag va såhär sjuk, hela kroppen är helt slut och orkar inte göra nått annat än att sova.

Känns jobbigt att bli sjuk när man kommit igång med skolan för en gång skull. Vill verkligen visa för alla att jag kan klara dom här sist veckorna av 9an och gå ut med minst G i alla ämnen.
Men jag får helt enkelt visa de nästa vecka för just nu orkar jag inte.....


A horrible day....like always

Fryser, Kallsvettas, Mår illa, Halsen bränner mer än nånsin, Näsan fullproppad med snor och värst av allt...Har sån extrem huvudvärk så jag håller på att gå under, har aldrig haft såhär ont i hela mitt liv. får tårar i ögonen för att de gör så ont :(

Har haft en väldigt jobbig dag som vanligt just nu. gick upp halv8 och skulle vara i skolan 8 för att göra nationella. Går omkring hela dagen och mår dåligt men duktig som jagverkligen vill visa att jag är så stannar jag. Va till och med me på idrotten idag även fast jag hostade, synd nog så hade vi nått slags fyspass så de slutade med att jag hostade så mycket att de hände en liten olycka....gick och gjorde 2omprov istället. riktigt bra att kunna pricka av några saker från allt man har att göra.

Sen har jag bara legat hemma alldeles sjuk och ynklig.


whay did I did this. I have destroy everything with the stupid words I say to you

Försov mig som fan idag, så fick galen panik och flög upp ur sägen och iväg till jobbet.utan smink.utan mobil.utan tabletter OCH utan ett dugg sömn efter igår kväll/natt.
mamma va snäll och hjälpte mig så jag va klar rätt bra tid ändå.
Men för en gång skull hade jag bestämt att va där tidigt så att allt skulle va perfekt eftersom jag skulle jobba med min chef idag....Men gejen är den att jag jobbade inte med någon idag. Ingen dök upp på hela dagen så jag fick jobba själv. Fick dock lite hjälp av en väldigt generös vän, annars hade jag väl fortfarade vart kvar och städat vid den här tiden.
Var riktigt sur över allt dedär idag...ja ni måste ju fatta själva, när man först på morgonen började gråta för att man försov sig, sen kommer de ingen som jobbar med en och när man räknar kassan på kvällen så inser man att de va ganska mycket att göra (hade nog inte tid att tänka på annat än att vara "glad")

Sen kommer jag hem och då får jag reda på att resan till Turkiet i maj är avbokad! känner att denna dag är en av dom bästa i mitt liv.....Så sjukt ledsen jag är på allt just nu.
Några minuter senare kollar jag Emilie Josefssons blogg och ser horoskpet och ser dedär om "dörmresa i maj"....sitter och bölar som en liten bebis just nu.


EVELINA MARIA NOREN 16ÅR IDAG!

Kom till skolan och grattade evelina som fyllade år. jag hade bakat cupcakes vilket gillades starkt så de va ju kul iaf!
Hade faktiskt lektion i Centralhallen sista timmen? lite sådär konstigt om man frågar mig. menmen!
Blev en snabbis ner på stan med karro för att hitta present till evelina, men de blir en liten spontansak (alla mina planer blev krossade)
Efter de har jag gjort lite nytta hemma och faktiskt tränat, har ju sjukt ont i revbenen eftersom jag har en liten ynklig spricka men fick ta de lugnt.

Kommer kanske inte göra ett ända inlägg imorn beroende på att direkt efter skolan ska jag raka vägen hem till evelina så ska vi börja fixa och trixa hemma hos henne. sen på kvällen blir de fullt hus hemma hos henne! Inte helt fel enligt mig.


Alltid lika snygga när kamera och alkohol är inblandat (y)


thanks god

Imorn är de som sagt Evelinas efterlängtade fördelsedag. jag har lite ångest, för jag vet inte vad jag ska köpa till kvinnan!
Men jag och min älskade Bulle(karro) drar in till stan imorn efter skolan och försöker hitta något bra....karin erbjöd sig att hon kunde hjälpa oss att hitta nått, så vi får väl helt enkelt bli guideade av en äkta stockholmare till dom bästa butikerna!
inte helt fel.


imorn är de ingen vanlig dag, för då är de Evellinas födelsedag

Efter en jobbig dag i skolan blev de raka vägen till doktorn. fick med mig medicin hem, få nu förhoppningsvis kommer jag kunna konsentrera mig mer i skolan och så kommer jag inte vara lika trött (kan komma hem till evelina utan att greggla i hennes soffa) (toppen). Efter de gick jag några meter och satte mig på akuten för att kolla om jag hade nått fel på mina revben som knakade sönder igår, men hon sa att de fömodligen var en spricka men att de inte kunde göra nått åt de....men om de blir värre så ska jag få smärtstillande....men hallå! jag är ingen chicken heller. jag behöver ingen jävla smärtstillande!
Sen HEEEELA dagen har jag bakat till evelina, snacka om att de tagit lång tid, och resultatet blev ju inte bättre för de. tvärt om måste jag nog säga.

hejsvejs!

It´s a wonderful day

Dagen började bra fram till ungefär kvart-över-7 när jag ska ta på mig strumpbyxor och alla är trasiga...
Sen dedär med att jag är tidsomtimist är inte hel OK heller, jag stressar skiten ur mig själv och blir halt galen om jag tror att jag kommer komma försent. Så jag sprang ju näst intill till skolan kändes de som och när jag kom fram så tog mina snabba stag utdelning. Började alltså hosta som en galning och helt plötsligt knakar de till i hela ryggen, så nu kan jag knappt andas utan att de gör ont i både lungor,ryggen och bröstkorg! :(

ska försöka träna lite så de kanske töjer ut sig i min kropp lite...!


when the sun looking at you, you smile to it and keep on smileing


Gud så undebart att vakna upp till en solig dag, då blir helt plötsligt hela dagen sååååå mycket bättre.
Efter skolan joinade jag evelina hem, och vägen hem kunde gärna ha vart mycket längre denna dag, dels för att slippa komma in och behöva plugga och dels för att jag skulle kunnat vart ute i det fina vädret i flera timmar till.
Men de blev plugg,videos,Oboy och "Hajar som Hajar".

Nu blir de Svanska Hollywoodfruar och sen kanske sängen eller mera plugg!


anderssonbecca.blogg.se

Är nyss hemkommen från en middag på G. va gott som vanligt, men de jag inte fattar är hur jävla smärtsamt mat kan vara för magen?!?!?! Även om man inte äter nått så får man så ont i magen så de är bara raka vägen hem och lägga sig som en köttbulle i sägen och bara dööööö av smärta....inte OK.
Kom hem lagom till Beck, ytterst bra eftersom man inte vill missa de.

Imorn blir det skola, och med de säger jag god natt för min del!


close youre eyes and wish that everything was perfect



När Evelina slängt i sig maten bär det iväg till "steffe" för trevligt sällskap,god dricka och massa dans förhoppningsvis. Måste slå en signal till Karro för hon ska också med och dansa röven av sig(y)

Vi håller tummarna för en lika rolig kväll som vi brukar ha hos "steffe". kommer bli toppen!


this day is a big day

Asså de kan ju helt ärligt inte finnas nått härligae än att vakna upp till ett nustädat hem, de luckar så gott och kännns så otrligt fräsht. Tog en lååååång dusch så att jag skulle passa in i den rena miljön tänkte jag.

Gårdagen var inte så händelserik men jag var med karro ett tag på U-huset, men jag måste tyvär vara ärlig och säga att de inte va min smak av verken film/musik/människor så jag gick en promenad i kylan hem till Evelina...vi fikade och kollade på solsidan osv. Men såklart somnar jag och vaknar vid 2 och får världens panik....jag hade nämligen precis pratat med mamma om att de ända kraven hon hade va typ att jag skulle säga vart jag var så jag skickade ett sms och sa att jag sov hos evelina men 1minut senare ångrade jag mig helt plötsligt. haha! så kan de va. så jag smög tyst ut ur ett sovande hus.
Väl hemma kunde jag inte sova så somnade väl vid halv6 kanske...inte bra alls!




jag kommer gå under före dig.

.


you killing me

Allt är bara skit just nu. Jag fattar inte vad jag gjort för fel. från dagen då jag föddes har jag bara ställt till massa problem, jag menar om jag inte äns hade funnits hade ju allt här i världen vart så mycket bättre, ingen hade behövt bry sig om nått annat än sig själva....vilket dom redan gör i och för sig.

Jag har underskattat min så kallade familj i 15 år och alltid trott att dom gör de som är bäst för mig, men de senaste halvåret har jag insett att jag bara vart en besvikelse för dom och bara för att jag är ärlig och sägar att jag dricker/röker osv så är jag nått psykfall....bara för att jag är de ända barnet i släkten som är ute med mina vänner och roar mig på de viset som jag vill så är jag ett jävla problem eller vaddå?
Ända sen jag var 4år gammal har jag blivit släpad till psykologer av massa olika anledningar...men de varkar inte vara nån som inser att de aldrig hjälper,,,alla dom där psykologerna som ska hjälpa en skiter ju i hur de går för mig. jag kommer dig nån gång i månaden och då har dom allt nerkladdat på ett papper och tror att dom vet exakt allt om mig. men efter en timmes prat om saker hit o dit så har dom ett nytt psykfall som ska prata om sina problem och helt plöttsligt finns det inte annat kvar av mig än ett papper som ligger och sammlar damm tills närsta gång vi ses. Om nån någon gång tror att en psykolog kan hjäpa en så har dom fel!
Efter 11år av problem så har de inte blivit något bättre, jag bråkar lika mycket med min mamma, jag går fortfarande runt med ångest för allt jag äter, jag har de lika svårt i skolan(om inte värre) och jag har fortfarande ingen pappa. så vafan är problemet?

Igår gick allt över gränsen...min "mamma" och jag har vart osams i snart 2 veckor och inte pratat med varandra över huve taget. sen får jag ett ynkligt sms där de står att hon stannar hos min moster och sover där....jaha tänkte jag, då kan jag ha mina vänner här, dom gör mig åtminstone glad. men nej! när jag kommer hem så är min moster här och ska sova här?
Då kan man ju undra var i helvete tilliten för mig tog vägen. när hon dygnet runt säger hur mycket hon litar på mig. Den är helt plöttsligt totalt bortblåst. Varför ska Anna vara här och "ta hand" om mig när hon inte har med dehär att göra? Varför skaffade "mamma" mig om hon inte äns kan ta hand om mig.
På kvällen när jag kommer hem har Anna tagit all min dricka och gömt den. Hon har ingen rätt i världen att komma hem till MIG och ta MINA saker.

Alla som verkligen inte bryr sig kan bara ta sitt jävla pick&pack och dra åt helvete, för ingen, verkligen ingen har med dehär att göra annat än jag och min så kallade "mamma"



bananen

sitter här hemma med hanna eller banen som jag kallar henne. Vaknade även upp hos henne på vätö. efter att jag kom hem imorse så gick jag och träffade sophi en snabbis sen kom hanna hem till mig oså satt vi o krökade lite i min klädkammare....vi tänkte dra ¨på paaaaary men inte fan är nån i norrtälje på paryhumör inte....-.-

när vi kom hem för en stund sen har miin jävla fucking moster gömt min dricka som stod i mitt rum,,,,men vi hittade den så(Y)

nu ska vi väl snacka massa skit som vanligt så hare gött biatches!





snygg kompis jag har va? kommer va svårt att hålla sig bort inatt.....;)

try a new thing

gårdagen spenderades med evelina.både hon och jag försökte hitta presenter till nåra som fyller år, men de gick inge vidare. Påkvällen va vi med ronjja och johanna, blev en tidig hemgång för mig pga tråkig stämning, men jag fick sällskap inatt så skitsamma.
Idag hade vi ställt klockan tidigt för att gå o simma och sen ta de chill i bastun o kanske sola så man får lite bränna. men trötta som vi va blev de inge med de. nån anna gång kanske blir bättre.
sen blev de lunch och fick men Rickard, massa snack och planer för resor över hela världen.(y)


denhär hårfärgen skulle jag vilja ha igen...orkar inte blont längre

RSS 2.0