Beskrivning av bilder- evmano.blogg.se

Bilderna kom i fel ordning.....












shake that ass bitches, let me see what you go, so shake that ass bitches

Nu är jag pigg och fått en del gjort på uppsatsen men ger tyvär upp för de är väldigt kalt här ute och jag kan ändå inte plugga inne.

Helgen har bjudigt på mycket fina saker.
Fredagen blev slapp hemma på grund av sömnbrist, fast på kvällen tog vi oss ut till karros partyÖ, så sant som de är sagt så är de nog den mest fartfyllda ön i stockholms skärgård ;) niiiice!
Där fick jag en fin överraskning som kanske vissa tyckte var lite pinsam, men riktigt gullig!
Senare blev de massa olika påhittade lekar och sen gav vi oss ut på farligt vatten men en åra i varsin hand eftersom vår IQ inte räcker så pass långt att vi kan få igång en motor (haha) men räddaren i nöden kom sen på bryggan så vi kunde använda motorn tillbaka i alla fall. Och jag säger bara de att turen måste vart på vår sida den kvällen eftersom vi körde ungefär precis brevid en liten vacker osynlig grynna. Men vi kom iland välbehållna och då blev de väl mest lite musik och sen sängen.

Söndagen var lite mer seg (undra varför?) ;)....Docktor Becca drog igån en talkshow och efter de blev de panikslagen städning och bussresa upp till donken för att fylla tomma magar. Efter de blev Avatar huvudpersonen och vi myste galet hos karro.

Oj så ointreeseant egentiligen, men de är mest för att jag ska minnas allt en vacker dag ! he he
Bilder kommer när jag snott dom från evelinas blogg.


Även om du sa förlåt för allt som du har gjort, skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär.


Har inte orkat mig upp ur säängen fören nu. Helt sjukt!
Men nu jävlar sitter jag på balkongen med en fet kopp mockakaffe och miljöuppsatsen i knät, ganska flexibelt och smart enligt mig.

.

My love for you,
is like a humans blod
My feelings for you,
is like the peeling
in the blood
So deeply inside,
will you stay
until the day i die
You will follow me
every where I go
You´re like
 a ocean without salt


I-landsproblem


Jag har ett problem i livet just nu, och de är mitt jobb. Jag skulle kunna få jobb på ett annat ställe och kanske trivas mer än vad jag gör just nu. För helt ärligt trivs jag inte ett dugg med jobbet, de är inte de att de är tråkigt eller sådär men att komma till jobbet och känna sig totalt misslyckad är inte nått jag föredrar.
Blir att återigen tänka över att sluta kanske? den här gången har jag i alla fall ett nytt jobb om jag vill.

Vad tycker ni andra? ska jag stå ut med att känna mig som en bortglömd jude eller ska jag se om jag kan få nått annat?


har pluggat hela dagen lång så datorn har jag med gott samvete i knät just nu.

.


You.

If I die
or go somewhere far,
I will write your name
on every star,
so the angels can
look up and see,
how much you
really mean to me.


You are the most perfect person in my life. I will never forget the beautiful face I look at. It´s indescribable



Både på gott och ont sitter jag nu hemma igen. Hade vart bra om jag vart o vilat lite extra ute på ön men de tyckte inte jobbet. men fick i alla fall sluta tidigare och fick bort hela dagen imorn¨, mer underbart blir de inte!

Hade i alla fall kul igår även om de blev några misstag hit o dit, men de brukar bli en del sånna när barnförbjudna drycker är innblandade.
Kvällen började på Alskär med ölspel, och andra fina grejer. Sen va de inte lika fint när alla helt plötsligt försvann och nåra idioter körde på grund men Karro fixade dedär smidigt och sen bar de av till Lill-Ön och där blev de massa grädde.... Inte i munnen då ra, utan ungefär på alla andra ställen på hela kroppen.
Och den person som kom med denna underbart "goda efterrätt" kan ju bara glömma att han dör ostraffat. Nästa gång blir allt mycket mycket värre, right brudar!


Time for a change?


Solen skiner och jag lik så. Har vart en härlig dag än så länge, Evelina kom från ingen stans och vi tog våra solbrillor för en vandrig på stan sen satt vi utanför mig i gräset och shteeeekte galet! nice!
Om nåra timmar skulle jag tro blir de åka av till vätö där de vankas trevligheter. Inget att klaga över än så länge i alla fall.
 

I would do anything for you

Återigen är man sjuk. De slår ju aldrig fel att man sak bli sjuk när de för en gång skull verkligen är nått roligt i skolan, jag hade sett fram emot de här och hade stora planer med karro.(hoppas de går bra för dig min ugn).
Imorn ska jag nog försöka ta mig till skolan och i alla fall kolla på föreställningen, den vill man verkligen inte missa. och på fredag vill jag inte vara sjuk heller,,,då ska jag ha sjukt kul med vänner!


I have a reason to love where I´m standing right now


Med en solbränd kropp och en cowboyhatt lande jag äntigen i Sverige tidigt imorse.
Kan inte klaga på nått egentiligen men Norrtälje är just för tillfället den bästa platsen på jorden. De känns skönt att kunna gå ut på gatan utan att alla ska gifta bort en eller att människor kollar på en som om man såg ut som en Polsk hora eller nått liknande. Turkar är ju tyvär inte min stil men bortsätt från dom så har de vart toppen. orkar inte skriva mycket mer än så men glad att va hemma är jag i alla fall!!!!!


I walking on sunsine


Ska snart lyfta mitt feta arsle och vandra till Ronjja. Hon,jag,märta och bea ska ta bussen ut till "LillÖn" där lite folk redan befinnar sig därefter blir de väl en härlig kväll med massa musik och annat. tummen upp för de.
Imorn blir de en tidig buss hem för att packa de sista och sen bär de av till Arlanda och därefter är planerna att landa i Turkiet. men man vet ju aldrig om man över huve taget kommer fram.....allt kan ju hända på vägen menar jag.....

I miss you. I miss youre smile. My heart wont let you go, cause I need you to know. I miss you!


Sista skoldagen närmar sig innan jag drar en vecka till paradiset.
Imorn blir de att umgås med vänner och sen tidigt upp dagen efter för att åka hem ocg packa de sista, efter de bär de av till Turkland men en alldeles för tung resväska med eeeeeeenormt för myckat kläder. inte OK!


The biggest wish I have right now is to be perfect. Whay can´t I just get one wish that coming true?



Jag är så trött på mig själv just nu. jag är bara trött och grinig och mina vänner stryker med när jag är sur, jag har nämligen svårt för att hålla mina humörsvängningar för mig själv. 
Och de ända jag har i mina tankar är skolan vilket gör att jag blir otaggad på allt som jag brukade älska förut. Jag vill bara sluta skolan helt och hållet nu och kunna tänka på allt annat än plugg.
Från och med Söndag ska jag bara ta de lugnt i en heeeel vecka. jag ska ligga i poolen och bara njuta av livet.

RSS 2.0