Desperata Hemmafruar


I will change the world just for a chans in youre arms

jobbat sen 8 imorse och nu blir de en skön dusch, sen får vi se om de dyker upp nått eller om de blir en hemmakväll.


The king of school

Gårdagen va helt suverän!
Direkt på morgonen så skulle vi ha föredrag inför klassen...jag va den första av alla som gjorde och nerverna stod mig över huvet när jag ställde mig där, jag skade så mycket att jag trodde jag skulle falla till marken vilken sekund som helst. haha.
Snacka om att jag hade världen press på mig, dedär föredraget kunde lix höja ens betyg så man ville ju verkligen göra sitt bästa.
Och NU kommer vi till de bra med hela dagen....JAG FICK ETT VG(plus) och om jag gör om de för en annan klass så kan jag till och med få ett MVG.
Hur jävla underbart som helst enligt mig!


back?

förlåt för dålig uppdatering men jag har helt ärligt verken haft tid eller lust. Har börjat gått riktigt bra för mig i skolan på sista tiden så nu blir de för de messta plugg i stället för datan, men de är ju inte annat än bra så inget klagade på de.


Nu har jag gått tillbaka till mörkt hår igen också. känns underbart faktiskt!

you take my world upside down

Har inte blivit mycket till bloggande på sista tiden, men som jag sa så va jag tvungen att ta en liten pause och bara tänka på mig själv.

De har inte hänt så vansinit mycket sen sist. Lovet har mest betått av att bara ta de lugnt med vänner, men de har vart så grymt skönt för jag hade bestämt mig för att de inte skulle bli annat än 1fest på lovet och så blev de också.

I fredas va vi ute i skogen hos sofia för att fira henne och hanna. de blev en massa dans och anndra trevligheter.
Man uppskattar verkligen fester så mycket mer när man inte gör de så ofta, så nästa gång jag festar är nog i turkiet med 2 av mina fina vänner(y)


En väns kärlek är så mycket starkare än de som vi alla igentligen söker efter dagligen. Så varför söka efter kärlek när man ändå har så mycket att man skulle kunna bli rik på den?



Inte långt kvar tills vi vart vänner i ett år nu, och de här året har haft sina motgångar som fått både dig och mig att ligga längst ner på botten och känna att livet bara fösvinner mitt framför ögonen på oss.
Vi har gjort massa korkade saker som vi tyckt vart jättespännande och folk skulle säkert säga att vi förstört våra liv men jag kan bara säga att vi har skapat vår liv genom alla misstag och korkade saker.
Jag ångrar inte en ända sak vi gjort och skulle kunna göra om allt igen bara jag fick göra de med dig.
(nu kommer de tårar så vi tar en liten pause)

Du fanns där när jag grät mig till söms om nätterna över en förlorad vänskap, Du fanns där när första kärleken svek mig, Du fanns där ingen annan gjorde de. även fast alla andra tyckte att jag va den pinsamaste människa i världen så stod du ändå och höll om mig och visade att ett misstag inte kan förstöra en vänskap.
Och varje gång allt skedde så sa du alltid att de skulle bli bra...Dina ord va min lag och jag skulle inte döda dina ord.
Jag fick tillbaka min förlorade vänskap för att du inte lät mig sluta hoppas, du vägrade låta nått som du visste betydde så mycket bara försvinna.
Sen har vi alla våra brister, och de finns dagar då jag undrar vafan du håller på med men de är som en god vän brukar säga....
"Det är en värdslig sak"
För de är de vrkligen. När en vänskap är så underbar så är en dålig dag bara en fjärt i rymden.

Jag har alltid haft svår att säga att nån är min bästa vän för man kanske inte bara har en. de har nämligen inte jag.
Jag har 2 bästa vänner som jag skulle göra exakt allt för. Du är en av dom Karolina Hellgren.


RSS 2.0