EE (L) BB

orkar inte skriva nått om evelina men vi har i alla fall kommit fram till att eftersom jag är BB=Bitch Becca så är evelina EE= Elaka Evelina


jag ser nog mer elak ut och evelina bitchig men jaja, de är ändå
                                EE&BB


you make me feel so alive

Min älskade vän blev lite besviekn att jag inte skrev om honom.så lovade att skriva lite om killen,och man håller ju alltid de man lovar right?
Alla ska veta vilken undebar kille han är, typ helt fantastisk. Tjejen som får han är lyckligt lottad ska ni veta. Men! de finns ett litet problem, om nån skulle såra han skulle jag slå in pannbenet och bryta av alla ben i hela kroppen på den presonen, så va försikta era losers...;)

Kommer ihåg när vi först träffades på sjön och vi kollade på film och du och jag va dom ända som tyckte fimen va läskig så vi låg under täcket o typ skaka;),sen låg vi uppe till typ 8 på morgonen(förutom oliver som somnade på golvet) tills vi somnade 3st i min lilla säng.
Sen efter midsommar låg vi och snackade i telfon i timmar typ varje kväll och jag blev alltid lika glad när du ringde. Sen va de den gången när vi träffades på grönan o du hade din tjej med dig, kommer ihåg att jag hatade att se henne stå o typ våldta dig med massa pussar o skit,haha blev ju för fan avundsjuk(a) sen helt plötsligt tappade vi kontakten men de är kul att vi snackar lite då och då nu för tiden:)

(blev ganska mkt nu även fast de bara skulle bli nåra rader,men ingen lider väl av de så)


Du vet att jag älskar di Dennis.

god natt

Är nyss hemkommen från en middag på G, även om jag inte åt nått,magen sa stopp kände jag,men nåra goda drinkar blev det (alkoholfria såklart ;) ) hehe! funderar nog på att sova faktiskt´,är förjävla trött även fast man sover till 2 på dagarna:)

god natt då alla vänner och stalkers ;)


the day after

hej allihoppa!
nu är julafton avklara viket är ganska skönt, fast de är ju inte så lång tid kvar till skolan börjar....menmen.
gårdagen spenderades med släkt och de är ju alltid på samma sätt....alla sitter och diskuterar massa saker, har tänkt över de och kommit fram till att jag ska sluta ta upp saker för de är alltid mina saker som blir som blir som störst.
efter massa diskutoiner om kärlek och alkohol så blev de julklappar. hade ju redan fått min julklapp igentligen men de blev massa pengar som sitter fint i plånboken inför rean imorn, hötalare till mobilen,smycken,smink OCH......en ny dator av mamma min. jag som inte skulle ha några julklappar av henne, men är man snäll så är man (a)

dan före dopparedan

Då var det snart juafton, känns som om det var igår ungefär. Om jag ska vara ärlig så längtar jag inte så jättemycket, de är ju självklart mysigt och sådär men de är ju inte samma sak som när man va liten.
När man va liten så vaknade man vid 6 och öppanade paketet som låg i julstrumpan och sen kollade man på julkalendern, och när mamma vaknat så åt man god frukost och jag fick alltid julmust till frukost vilket var helt fantastiskt. redan när kl va 9 gick man och väntade på att öppna alla presenter under granen. Men nu för tiden så hinner man ju knappt se Kalle Anka eftersom man vaknar så sent och julmaten gillar jag inte och inte julmust heller, Och visst är det kul att får presenterna men de ser ju förjävligt ut när inget ligger under granen sen,och allt är över så fort. Så man kan ju undra vad som igentligen är meningen med julen?
om jag fick önska mig exakt de jag ville skulle jag önska att jag va liten igen,då va julen så mkt roligare. men tyvär kan man ju inte få allt här i livet....."/


dan före dan före dopparedan

Man känner hur julen börjar närma sig med stora steg.granen är klädd,julgodiset är klart och snart uppätet....igen-.-,och alla julklappar ligger under granen och väntar på att bli öppnade.

idag har ja sprungit runt på stan med korven och letat julklappar, så nu är både hon och jag färdiga med julklapparna och imorn blir de "julafton" med 2 töntar,så vi ska öppna lite julklappar och jag lovar att korven kommer ääääälska min och evelinas sak till henne :D (y)


varje gång jag ser dig är de som om allting......blir svart

doften av vanilj i rummet är ju helt fantstikt. har tagit alla doftljus i hela lägenheten och ställt in i mitt rum och stängt dörren så när jag öppanade så kom de västa orkanen av massa god doft(y) lite it!
idag har jag vart riktigt duktig och städat till min kära mor så nu har jag tjänat kanske 200 vilket sitter fint i plånboken till mellandagsrean den 26. då ska jag oxå få träffa min älskade kusin som jag inte träffat på ååååår!
ska bli kul att prat med henne om massa skvaller, jag menar om man vill berätta hemligheter ska man berätta för nån som bor på landet och inte har ett liv ;) skoja ida, men du vet att jag älskar dig ändå.
imorn ska jag göra papparkakshus eftersom mammas hemmagjorda ser ut som ett jävla fängelse fårn yttre rymden. blir nice de. nån som vill joina?

god natt!



happyface

igår belv det förkrök med linnea och grynet sen vidare till G gör att käka middag med jobbet, riktigt trevligt fram till alla började spåra lite, men de är då vi minderåriga har chansen att dra där ifrån så(y) ibland är de possitivt att bara vara 15. efter de iaf så fick jag och karro nått ryck så vid 00.00 tog vi bussen in till stockholm för lite party.
sen i tunnelbanan så händer de en liten olycka och karro blir näst intill hanikappad eftersom en tjej snubblar på henne i trappan så båda flyger ner och skadar sig. iaf så skulle vi ända till Hjulsta och när vi kommit dit efter 2 timmar så har han som vi ska till somnat och eftersom de inte går några bussar fören 06.40 så blir det till att ringa mamma vid 3 på natten och fråga om hon kan hämta oss. något pinsamt om jag ska vara helt ärlig. men hem kom vi i alla fall.

  

 


gästblogg: karrooooooooooooooooooo

TJENA! WHAAAAAAAT'S UP?!?!?!??!?!?!?!?

jaaa, som ni alla önskar och längtat efter så är jag nu här! (karrooo dåra.. men det förstod ni ju)

såååååååå.. hur är läget med mig då?????
- jofan, det är mega super dega bra. som jag brukar säga! HEHEHEHEHE.

nu är det så att flexbert, som sitter här bredvid mig luktar fisk.
seriöst! hon luktar fisk!
jo men alltså, JAG LOVAR! hon luktar FISK!!!

så förstår inte riktigt hur det ska gå på bion ikväll... kommer vara väldigt pinsamt när hon sitter där och luktar fisk medans vi luktar gott från parfym!

menmen.. det är sånt man får leva med när man är vän med en sån lysande gubbe som mr. flexbert!

en sak ska ni ha klart för er, flexbert är något man alltid ska ha med sig! speciellt på sena nätter!
den hjälper en när mörkret börjar falla och får en att känna sig trygg i osäkra stunder!
flexbert är som ens bästa vän!!!!! KOM IHÅG DET!!!!

men nu ska jag ta och försöka få henne att spruta lite parfym på sig så jag inte behöver skämmas ihjäl..... SUCK!
hihihihihiihihihihihihihiihihihihihiihihihiihihi.




nej.. puss och kram på er från eran bästa.. HEHEHEHE

give me some more

till alla dom som hört mig säga att jag kommit över M så kan jag ju bara påpeka att jag inte har de.....ännu!-.-
fatta hur de känns att ha nån jävla random-bild i skallen när han håller om mig.förut gjorde den mig glad men nu vill jag helt ärligt att den ska försvinna. JAG VILL! JAG VILL! JAG VILL!

från depp to happ....(y)

efter skolan idag som mestadels bestod av idrott kändes de som så följde jag med soife hem så vi köttade ända fram till kl:6 när vi köttade ännu mer på Selmas luciatåg.....vi satt i kassan och drog in massa stålar vettni. inte illa de inte! sen följde kvinnan med mig hem och då blev det väl mest chill. sen kom mamis hennes så skulle dom på nån "vernersage" (stavning) på ÖB ? haha låter lite konstigt men så va de i alla fall:)




Förresten så kommer denhär tönten på besök snart och de märks att
hon diggar oss lantisar för gissa om hon läääääängtar.....:P


i feel sorry for me

om jag ska va helt ärlig så sitter jag i skrivande stund på toa, skulle dusha men tog med mig datan för att lystna på musik men de blev ingen musik utan ett inlägg ist.
idag blev det tidig hemgång från skolan eftersom jag har feber av brist på IQ, jag solade nämligen solarium igår och de blev liiiiiiite för många minuter. rekomenderad soltid: 9-18min    beccas soltid: 43 min
så nu ser jag ut som en tomat och har feber typ:(

tidsfördriv för en sjukling

1. Har du ett par rosa string? nej de har jag icke
2. Vem var den senaste du pussade? jani de skulle väl va kul att veta? ;)
3. Vad har du för bhstorlek ? 75a....och nej jag är inte stolt :(
4. har du haft sex denna månaden? nej
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? vem håller koll?
6. Gillar du nån nu? - ja tyvär gör jag ju fortfarande de.
7. Vad gjorde du inatt? - sov
8. Och i förrgår natt? - jag sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - försöka somna?
10. Kan du prata med din mamma om allt? ja, och då menar jag verkligen ALLT.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? absolut
12. Har du varit gravid? neej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? nja tror inte de eftersom jag inte vill gifa mig just nu"/
14. Choklad eller glass?
glass
15. Push-up eller T-shirtbh?
Push-up, måste ju finnas nått att kolla på;)
16. String eller hipsters?
hipsters
17. Klackskor eller gymnastikskor? det beror ju på tillfälle
18. Kjol/klänning eller jeans? olika

Tio saker om ditt liv:
1. Har du nånsin varit kär?
ja
2. Tror du på kärlek?
börjar tvivla
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? mer än tillräckligt
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -
ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? på sätt o vis
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej, tur är väl de
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? älska är ett starkt ord.....
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej de kan jag inte påstå
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?
  den är ju hemlig idiot :s
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nej sånt händer bara i filmer.....

Tio saker...
1. Kärlek eller pengar? -
 vaför inte båda :) 
2. Cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? -
förhållande
5. Tv eller internet? -
internet
6. Pepsi eller cola? -
inget
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ?
just nu fest, men kan ju ändras.
8. Färgfoto eller svartvita? -
båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - bdb


Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? -
19.25
2. Namn? - rebecca
3. Vart bor du? - norrtälje 
4. Hur många barn vill du ha? - 1 tror jag skulle passa mig bra
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - bra fårga
7. Har du ätit sushi? - nej de vågar jag inte
8. Favoritglass? - BJ, alla olika smaker
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 1
10. Humör? - varm

Fyra grejer...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -
haha ja
2. Har du en hund? - nepp
3. Sover du helst själv eller med någon? - alltid trevligare med nån brevid
4. Hur många har du haft sex med? för mycket information här va;) 

Skulle du ?

1. Skulle du vilja vara längre? -
nej
2. Skulle du vilja väga mer? - ja men gud ja, minst 20kg till........dum fråga!
3. Skulle du vilja ha sex nu? - haha
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej
5. Skulle du vilja förändra något?- massa

Kan du ?
1. Kan du röra på öronen? -
nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nejdu
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - klart som fan, jag är ju bäst
4. Kan dina föräldrar lita på dig? -
ja helt klart
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? -
jaadå
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja de går faktiskt har ja märkt:)
7. Kan dina vänner lita på dig? -
ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? -
redan gjort
9. Kan du suga? upp till bevis;) skojja ba(A)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
tyvär så har jag svårt för de

Har du ?
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? -
ja,förut blev det många lögner, men de lönar sig inte
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -
ja
3. Har du syskon? -
ja, på pappas sida
4. Har du ljugit på någon fråga ? -
inte medvetet
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
6. Har du varit full den här månaden? -
nepp, de va ett jävla bra tag sen :D*stolt*
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? -
en aning
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? -
faktiskt
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? -

Andra Advent


varför känns det alltid som att det saknas nått? jag menar nu är det va ju såhär jag ville ha de från början men nu börjar jag sakna det gammla.....igen. när allt som kretsade i mitt lilla huve va fest och alkohol. jag hade riktigt kul i sommras när det festades varje dag, självklart har jag kul nu med men jag tror att jag ställer för hög press på mig själv att visa för alla att jag inte behöver supa varje helg(vilket jag inte vill) men de skulle vara kul att kunna gå på en fest utan att tänka på vad alla andra ska tycka om en när man gör vissa saker.

oj nu blev de lite deppinlägg men fick iaf nåra rader skrivna. så tack för mig.

you turn my world upside down

Det har uppstått en ny upptäkt i mitt liv idag och de är att varje gång jag kommer hem blir jag kissnödig. lite sådär småintresant men de är iaf nått som jag kände att jag va tvungen att dela med mig av,för jag menar är de inte lite konstigt att såfort jag går i trapporna upp till dörren så känner ja hur de trycker på blåsan där nere även om jag kissat innan jag gick från skolan t.ex....Är jag konstig elr?!?!?!?!?!?

Sitter för tillfället och tittar på "Kniven i strupen" som är nått random-program, men idag hadlade de om vår lilla söta Norrtäljebåt som ligger och flyter nere i parken så tyckte att jag skulle visa lite empati och kolla på de. jag är så otrooooligt snäll måste jag säga.

En sak till som är ammmmazing är att jag är klar med uppsatsen som ska in imorn och den blev faktiskt ganska bra även om jag va tvungen att sluta skriva innan jag rev sönder den eftersom skolarbeta vandrar mig på nerverna om man har de upptrykt i ansiktet för länge.
inget mer med de.nu blir de fan sängen.tidigt och bra. imorn gör hockeybrudarna comeback på isen och vi ska kolla när vår egna korn skakar rumpa i aulan :)

kisses



ni måste väl hålla med om att vi är något heta?

om ni inte håller med så måste ni nog omdefinera ordet heta.

right pullllllllliZ ?

ciao.


091201

F*n vilken hemskt dag måste jag säga. vaknade upp och kunde inte prata som en normal människa,lät som nån som rökt 10paket om dan i hela sitt liv typ. men efter att ha pratat tillräckligt mycket så kom rösten tillbaka. Halsen värkte fortfarande så jävla mkt att de till och med gjorde ont när jag andades. och på idrotten så va de ju självklart "pip-test" (stavning)(?) och då anstränger man sig ju inte ett dugg elr hur?.....*host*
så efter inte alls lång tid fick jag gå av och de gjorde ¨så ont att jag grät, och jag är absolut den som sinte gråter av smärta, men dehär va obeskrivligt.
efter skolan så blev de till att göra omprov, ett av typ 4 så nästa vecka blir de väl 2 till och veckan efter de så hoppas jag på att ha gjorde de sista. får helt enkelt hålla tummarna för att man får G i alla ämnen annars blir de väl IV på gymnasiet...........FUCK THAT!

nu ska jag fan sova,eller i alla fall förberda mig för att sova.för innan jag somnar ska jag slå på nåra avsnitt av 90210 som just för tillfället är de bästa program som finns.(y)

kisses


RSS 2.0