remeber us like we live right now

Idag blev det en dag på jobbet, inte alls mkt folk men de är skönt de med. lite folk innebär att man spelar kort och snackar skit. så de är de jag och Bina har gjort idag, sen vid 3 blev jag lämnad själv, men inget fel med ensamhet.....jag är ju van vid dehär laget så.....
skulle igentligen träffat karro som nyss blivit frisk, men min hals va inte riktigt med på de, så de blev hemma idag....igen. lite vila inför en ny skolvecka. vill verkligen inte missa nått av denhär terminen eftersom de typ gäller hela mitt liv!!!!!

nu ska jag sluta tråka ut er gott folk. Ciao!


take my hand and walk with me

Andra skoldagen och jag orkade mig inte iväg till skolan utan blev liggades i sägen, dels för att jag hostade som jag aldrig gjort förut men oxå för att jag va lite trött efter 1 timmes sömn inatt.
finns alltså inte så mkt att säga om sagen eftersom den spenderats hemma, men blev iaf en snabb träff med Karro för lite skvaller och privet talk.

Nu blir det middag för mig.....en cigg! (y)


the first day i hell

Skolflickan är tillbaka och är mer taggad än nånsin.......*host*



första dagen i skolan och jag är redan trött, men de är kanske inte så konstigt eftersom lovet har bestått av att sova på dagarna och vara vaken på nätterna. fick ta min sovmorgon på lektionen i stället för i sängen, men de funkade bra tills nän märker de.....inte lika kul då.
efter skolan blev de ner på stan för att köpa en kalender.nu jävla ska jag hänga med i svängarna och inte glömma massa prov o skit. hoppas bara jag lyckas.







Ord kan vara jobbit att ta emot när hjärtat bankar så hårt. Men att inte få några ord alls är jobbigare.
varför är de så igentligen?


STORT TACK

STORT TACK TILL EVELINA SOM HJÄLPTE MIG MED MIN HEADER. DU ÄR BÄST!

I can see the misstake I do




vill bort här ifrån nu!
allt går alltid åt helvete.
allt verkar handla om att utnyttja andra.
vafan är felet på den här världen?
även om allt börjar ordna sig så blir allt skit ändå

Jag går bara och väntar på att livet ska ta slut.
Om jag inte hade vart så jävla feg hade livet vart slut för länge sen.


Gott nytt år!

Sista dagen på året blev kanske inte så som jag trodde. De började med att nåra brudar skulle käka tillsammans och planerna va tacos fram till att flygis hade stängt....och sen ringde vi runt till ungefär alla restauranger ovh testade till och med o kolla om donken va öppet, men inte äns de va öppet. men eftersom dom där uppe på flyfältet inte firar på samma sätt som vi så hade i alla fall den pizzerian öppen.(y) efter lite pizza och nåra goda cider blev de att ta på sig skorna och gå till en fest som jocke och nån mer hade hand om. Va väl kanske inte de roligaste jag gjort och jag saknade att fira med Evelina. Vid 3tiden efter att kollat på raketerna och haft trevligt så blev de läggdags för min del. fick sällskap av Karro och hanna också.
Kortfattat kunde årsskiftet vart roligare utan massa jävla problem och annat att ha tankarna på,men de är väl bättre att fira med nåra fina vänner än att sitta hemma och deppa över nån kille som aldrig kommer att stå vid ens sida igen.

Idag vaknade vi ganskaa tidigt ändå, och redan när jag vaknade började jag tagga till kvällen som skulle spenderas i stockholm med palme,viktor och karro. men eftersom alla förutom jag va lite trötta efter gårdagen så va inte dom lika taggade som jag. och sen är jag ju typ sjuk oxå så de hade ändå inte blivit nått eftersom jag försöker kurera mig till imorn när jag förhoppningsvis ska till Falun med Sofie. får se hur de blir med de faktiskt "/

god natt från en sjuk jävligt sur becca.


RSS 2.0